ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 0,99 € με Box Now + metabook έως 30/4. Αγόρασε τώρα

Γίνομαι άριστος στα μαθηματικά Στ' δημοτικού

Σαν καινούριο
Χωρίς σημειώσεις και τσακισματα --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεταφορικά 0,99 € με Box Now + metabook. Ισχύει έως 30 Απρ 2023
Εξοικονομείς
3,18 €
Πληρωμή με PayPal και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και Box Now + metabook
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σύμφωνα με την ύλη του σχολικού βιβλίου «Μαθηματικά ΣΤ’ Δημοτικού». Είναι δομημένο σε αντίστοιχα κεφάλαια και λειτουργεί παράλληλα αλλά και συμπληρωματικά με αυτά.

Βασίζεται στις σύγχρονες μεθοδολογικές προσεγγίσεις που αφορούν στη διδασκαλία των Μαθηματικών, σύμ-φωνα με τις οποίες ο μαθητής ενθαρρύνεται να οδηγηθεί στη γνώση μέσα από την παρατήρηση, τη διερεύ-νηση και την ανακάλυψη.

Περιέχει:

• Ασκήσεις και προβλήματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, που θα βοηθήσουν τον μαθητή να κατακτήσει βήμα βήμα τις μαθηματικές έννοιες, να αποκτήσει δεξιότητες και να αναπτύξει τη μαθηματική του σκέψη.

• Επισημάνσεις με τίτλο «Προς τον μαθητή» που επιδιώκουν να παρακινήσουν το παιδί να εργαστεί με τέ-τοιον τρόπο, ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή επίδοση.

• Θέματα για δυνατούς λύτες. Πρόκειται για ασκήσεις και προβλήματα που για να λυθούν χρειάζεται ο μαθη-τής να χρησιμοποιήσει, εκτός από τις γνώσεις του, και τη διαισθητική του ικανότητα.

• Κριτήριο αξιολόγησης στο τέλος κάθε επαναληπτικής ενότητας.

• Κριτήρια προσομοίωσης για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Για τους μαθητές που επιθυμούν να συμ-μετάσχουν στους διαγωνισμούς αυτούς ή θέλουν να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα Πρό-τυπα Γυμνάσια.

• Λύσεις όλων των ασκήσεων και των προβλημάτων στο τέλος του βιβλίου.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Σαββάλας
Έτος: 2020
ISBN-13: 9789604938346
ISBN-10: 9604938347
Κατηγορίες: ΣΤ' δημοτικού
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 11,18 €
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή