Δεσμοί αίματος

Πολύ καλή κατάσταση
Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 35 €
Πληρωμή με PayPal, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Μεταμόρφωση.Κουκουβάουνες, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η νεαρή δικηγόρος Αμάντα Τζάφι, που στην "Ένοχη δικαιοσύνη" έφτασε σε απόσταση αναπνοής από το θάνατο, προσπαθεί να ξαναβρεί την ισορροπία της και δεν αισθάνεται έτοιμη να αντιμετωπίσει έναν ακόμη βίαιο εγκληματία. Ξέροντας ωστόσο ότι, αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα της ως συνήγορος υπεράσπισης, πρέπει να αφήσει πίσω της το παρελθόν, αναλαμβάνει την υπόθεση του Τζον Ντιπρέ, ενός διαβόητου προαγωγού που κατηγορείται για φόνο.

Αντίπαλός της στη δίκη, από την πλευρά της εισαγγελίας, είναι ο Τιμ Κέριγκαν, ένας άνθρωπος επιτυχημένος και φαινομενικά άψογος από κάθε άποψη, που όμως ένα μυστικό βαθιά ριζωμένο στο παρελθόν του κάνει όλα όσα έχει κατακτήσει να μοιάζουν απατηλά.

Καθώς η Αμάντα αναζητά στοιχεία για να γλιτώσει τον άθλιο πελάτη της από τη θανατική καταδίκη, βλέπει να σχηματίζεται μπροστά της μια πολύ ανησυχητική εικόνα που εμπλέκει στην υπόθεση κάποιους υψηλά ιστάμενους στο χώρο των επιχειρήσεων και της δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα, και ο Τιμ κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις. Όμως αυτοί που κρύβονται στη σκιά είναι αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν να προχωρήσουν ούτε βήμα παραπάνω. Και δε θα δείξουν κανένα έλεος προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους...

Περισσότερα
Συγγραφέας: Phillip Margolin
Έτος: 2004
ISBN-13: 9789604507924
ISBN-10: 9604507923
2,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή