ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
13,00 €
Πληρωμή με PayPal και Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ACS, Speedex, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Courier
Ζωγράφου, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Οι διαλέξεις αυτές περιέχουν μεγάλο μέρος της ύλης που διδάσκεται στα πλαίσια του μαθήματος Μαθηματικά II στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η έμφασή τους είναι στη θεωρία του μαθηματικού προγραμματισμού και τις εφαρμογές του στην οικονομική επιστήμη. Η θεωρία του μαθηματικού προγραμματισμού με ανισοτικούς περιορισμούς αναλύεται λεπτομερειακά με τη χρήση πολλών παραδειγμάτων και την εφαρμογή του στη θεωρία του καταναλωτή και τη θεωρία της επιχείρησης. Έμφαση δίνεται επίσης στα δυναμικά υποδείγματα (εξισώσεις διαφορών και διαφορικές εξισώσεις) και την εφαρμογή τους στο νεοκλασσικό υπόδειγμα οικονομικής ανάπτυξης και τη διαμόρφωση των δυναμικών προβλημάτων αριστοποίησης των σύγχρονων οικονομικών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φοιτητές του τμήματος που με τις ερωτήσεις και τις υποδείξεις τους, διαμόρφωσαν την ύλη αυτών των διαλέξεων στη μορφή που παρουσιάζεται εδώ και τους κκ. Απόστολο Κασάπη και Λουκά Θεοχάρη για τη βοήθειά τους στη συγγραφή τους καθώς επίσης και τις χρήσιμες παρατηρήσεις τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Ευθύμιος Γ. Τσιώνας
Έτος: 2014
ISBN-13: 9786188149915
ISBN-10: 6188149916
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 48,00 €
35,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή