Καλή κατάσταση
Υπάρχουν σημειώσεις με μολύβι, μια σημείωση με στυλό και ένα αυτοκόλλητο στην πρώτη σελίδα. --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Σουφλι, Ανατολική Μακεδονία Και Θράκη
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ένα βιβλίο που δεν διδάσκει απλώς, αλλά μυεί τον διεισδυτικό αναγνώστη στον κόσμο του Μάρκετινγκ, έναν κόσμο καινούργιο και ως ένα βαθμό ανεξερεύνητο. Είναι ο κόσμος που εισχωρεί στο μυαλό μας, εγείροντας κάθε είδους επιθυμίες και υπαγορεύοντας τρόπους για την ικανοποίησή τους.

Το Μάρκετινγκ δημιουργεί όνειρα πριν από μας για μας, προσδοκίες που παλεύουμε να πραγματώσουμε. Σχεδιάζει έναν υλιστικό τρόπο ζωής, κι εμείς, οι καθημερινοί καταναλωτές, προσφέρουμε τα πάντα για την κατάκτηση αυτού του "επίγειου παράδεισου".

Στόχος του συγγραφέα είναι να παρουσιάσει τους βασικούς όρους και τις αρχές του Μάρκετινγκ και παράλληλα να παρακινήσει τους αναγνώστες να γίνουν πιο ευέλικτοι και πειθαρχημένοι, ώστε να βρίσκουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως: Γιατί επιλέγω ένα προϊόν έναντι κάποιου άλλου; Ποιες ανάγκες ικανοποιώ με την απόκτησή του; Τι είναι η επικοινωνία Μάρκετινγκ και τι το νευρομάρκετινγκ κ.ά.

Προσεγγίζονται ακόμη θέματα, όπως:

- Το σημερινό περιβάλλον της επικοινωνίας.

- Τα βήματα για την ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας.

- Ο στρατηγικός σχεδιασμός μιας εταιρείας.

- Η έρευνα Μάρκετινγκ.

- Η διαφοροποίηση και η χωροθέτηση στο Μάρκετινγκ.

- Η αγοραστική συμπεριφορά του καταναλωτή.

Ένας πλήρης οδηγός για κάθε ενδιαφερόμενο για θέματα προβολής και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητά του.

Περισσότερα
Τίτλος: Μάρκετινγκ
Εκδόσεις: Κριτική
Έτος: 2009
ISBN-13: 9789602186428
ISBN-10: 9602186429
Κατηγορίες: Marketing, Management
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
8,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή