Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι καινουριο, χωρίς φθορές. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
6,93 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 €
Πληρωμή με Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Παπάγος, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στον "Τζακ" η βραβευμένη με Πούλιτζερ Marilynne Robinson ξεδιπλώνει την ιστορία του Τζον Έιμς Μπάουτον, του άσωτου υιού του πρεσβυτεριανού ιερέα του Γκίλιαντ, και το ειδύλλιό του με την Ντέλα Μάιλς, μια καθηγήτρια γυμνασίου, επίσης κόρη ιεροκήρυκα. Ο βαθύς, βασανισμένος και καταδικασμένος διαφυλετικός έρωτάς τους αντηχεί όλα τα παράδοξα του αμερικανικού τρόπου ζωής, τότε και τώρα.

Η σπουδαιότερη Αμερικανίδα συγγραφέας επιστρέφει στον μυθικό κόσμο του Γκίλιαντ -εκεί όπου διαδραματίζονται τα μυθιστορήματα -"Γκίλιαντ", "Στο σπίτι", "Λάιλα"- και οι αγαπημένοι της χαρακτήρες ρίχνουν φως και αναλύουν σε βάθος τις πολυπλοκότητες της Αμερικανικής Ιστορίας, τη δύναμη των συναισθημάτων μας και τα θαύματα ενός ιερού κόσμου.

Πώς ένα ανθρώπινο πλάσμα μπορεί να σημαίνει τόσο πολλά για ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα γαληνεύοντας και καθησυχάζοντάς το;

«Θαρρείς και η πίστη και η αφοσίωση είναι τόσο πραγματικές όσο και η βαρύτητα.» (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Βραβείο Πούλιτζερ 2005

Περισσότερα
Τίτλος: ΤΖΑΚ
Συγγραφέας: Marilynne Robinson
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος: 2022
ISBN-13: 9786180326796
ISBN-10: 6180326797
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 15,93 €
9,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή