ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με Box Now + metabook έως 10/2. Μάθε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Σ' ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

Σαν καινούριο
Υπεράριστη κατάσταση απο κάθε πλευρά. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
1,62 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30 € με ΕΛΤΑ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ
Διόνυσος, Αττική
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Κρατάτε στα χέρια σας αυτό το βιβλίο γιατί πιστεύετε πως μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα απ" τη δουλειά σας - περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη ικανοποίηση. Πιθανόν να μην είναι αυτό το πρώτο βιβλίο που διαβάζετε πάνω στην τέχνη των πωλήσεων. Το πιθανώτερο είναι πως θα έχετε δει και θα έχετε διαβάσει ένα σωρό βιβλία, βιβλία που υπόσχονται να σας δώσουν τα "μυστικά", τη μαγεία, την έμπνευση. Κατά πάσαν πιθανότητα ξέρετε ήδη καλά πώς να υπνωτίζετε τον εαυτό σας με το να κοιτάζεστε στον καθρέφτη κάθε πρωί και να επαναλαμβάνετε ορισμένες φράσεις. Τώρα πια γνωρίζετε τα μυστήρια του αυτο-υπνωτισμού και μερικών άλλων εκφράσεων που έχουν μαγική δύναμη και που σας βοηθούν ν" αποχτήσετε μιαν ορισμένη ψυχική διάθεση. Γνωρίζετε πολλά σχετικά με το τι μπορείτε να σκέπτεσθε και τι όχι, είτε αυτό είναι αρνητικό είτε θετικό. Και ίσως όλες αυτές οι αντιφατικές συμβουλές που σας προσφέρουν τα βιβλία να σας έχουν μπερδέψει λίγο.

Δε μου χρειάζεται να πάρω τίποτα από τους υποστηριχτές, τους ειδικούς και όλους τους άλλους ανθρώπους με τις καλές προθέσεις που κουράζονται σκληρά για όλ" αυτά τα βιβλία. Πρέπει να βγάλουν κι αυτοί το ψωμί τους.

Ας κοιτάξουμε όμως την αλήθεια κατάματα. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)

Περισσότερα
Συγγραφέας: Joe Girard
Εκδόσεις: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Έτος: 1980
Κατηγορίες: Management, Εκπαιδευτικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 6,62 €
5,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή