Εισαγωγή στην πληροφορική

Σαν καινούριο
Άθικτο ολοκαίνουριο --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Η Εισαγωγή στην πληροφορική είναι ένα εγχειρίδιο προσανατολισμένο στις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη. Με απλή και κατανοητή γλώσσα και μαθητοκεντρική δομή, δεν περιορίζεται στις τεχνικές γνώσεις, αλλά εκθέτει τον αναγνώστη σε ρεαλιστικές καταστάσεις που αφορούν τη διαχείριση διλημμάτων και τη διατύπωση επιχειρημάτων γύρω από μη τεχνικά θέματα της επιστήμης της πληροφορικής.

Στις επικαιροποιήσεις της 2ης (14ης αμερικανικής) έκδοσης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται:

-Τέσσερα καινούργια κεφάλαια που αφορούν τον προγραμματισμό λογισμικού, τις βάσεις δεδομένων και τα πληροφορικά συστήματα, θέματα δικτύωσης και ασφάλειας στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τη λειτουργία του διαδικτύου.

-Αναδιοργάνωση και ενημέρωση του περιεχομένου, με εκτεταμένη κάλυψη ζητημάτων ηθικής στην πληροφορική.

-Νέα διαγράμματα τα οποία αποτυπώνουν παραστατικά σημαντικά δεδομένα.

-Νέα σχεδίαση που παρέχει μια πιο ανοιχτή και γραμμική ροή, βελτιώνοντας έτσι την κατανόηση.

Το βιβλίο αυτό έχει στόχο να σας ξεναγήσει στα θαυμαστά προϊόντα και στις επαναστατικές υπηρεσίες της επιστήμης της πληροφορικής, που μετασχηματίζουν τη ζωή μας μέρα με τη μέρα με ασύλληπτη ταχύτητα. Είναι κατάλληλο ως εισαγωγικό κείμενο για νέους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν σε τάξη τις αποσπασματικές γνώσεις ή τις λανθασμένες, πολλές φορές, πληροφορίες που έχουν για τις νέες τεχνολογίες. Mπορεί να τους βοηθήσει να το επιτύχουν αυτό, καθώς παρουσιάζει με ομοιόμορφο και ευκολονόητο τρόπο τα επιτεύγματα της πληροφορικής για τον άνθρωπο και την κοινωνία.

Γιάννης Σταματίου, Πανεπιστήμιο Πατρών

Περισσότερα
Συγγραφείς: Evans Alan - Martin Kendall - Poatsy Mary Anne
Εκδόσεις: Κριτική
Έτος: 2018
ISBN-13: 9789605862367
ISBN-10: 9605862360
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 63,00 €
65,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου