Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ

Σαν καινούριο
Υπάρχουν και οι υπόλοιποι τρεις τόμοι της σειράς σε άριστη κατάσταση. Και οι τέσσερις τόμοι μαζί στην τιμή των 28€. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Παράδοση μετά από 04/07/22
Εξοικονομείς
8,76 €
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 49 €
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα, Visa, Mastercard και Alpha Bank
Παράδοση με ΕΛΤΑ
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Ο άσβεστος πόθος και η ασίγητη λαχτάρα, που ένιωθε ο αρχιληστής Πανουργιάς για τη Μαρία Πενταγιώτισσα, πρέπει να βρουν διέξοδο, να εκπληρωθούν. Επίμονες, βασανιστικές επιθυμίες τον σπρώχνουν σε λόγγους δύσβατους, σε μονοπάτια απάτητα, για να βρει τη γυναίκα που άναψε σεβντά μεγάλο στην καρδιά του. Το πρωτοπαλλήκαρο των βουνών δεν έχει πια κανένα δισταγμό θα την κάνει δική του και αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσει ακόμα και τη βία για να γευτεί τα πολυθρύλητα θέλγητρά της. Έτσι, σαν μανιασμένος, αρχίζει να την αναζητά ώσπου ένα μοιραίο γύρισμα της τύχης τη ρίχνει στα βάναυσα, δολερά χέρια του. Από βόλια δικά του και της αχρείας ληστοσυμμορίας του χάνει η Μαρία σχεδόν όλα τα παλληκάρια της. Και όμως... Εκείνη παραδίνεται στην αιματοβαμμένη αγκαλιά του και αφήνεται στο τρελό, αχαλίνωτο πάθος του άξεστου αυτού άντρα, του μόνου που βρήκε το θάρρος να την κάνει ταπεινή σκλάβα του!

Ωστόσο, η κατάρα που σέρνεται πάντα ξοπίσω της, όμοια με τα πλήθη που παλεύουν λυσσαλέα να την αιχμαλωτίσουν, δεν αφήνει την τολμηρή λησταρχίνα να μείνει για πάντα στο πλευρό του. Από αγκαλιά σε αγκαλιά και από ενέδρα σε ενέδρα, περιπλανιέται στα βουνά, έρμαιο της αδάμαστης φύσης και του άνομου βίου της, προτάσσοντας με θάρρος τα στήθη της απέναντι σε κάθε ανείπωτο κίνδυνο.

Η ζωή της Μαρίας Πενταγιώτισσας ζωντανεύει στο δραματικό αφήγημα του Δημήτρη Γιαννουκάκη, που ολοκληρώνεται σε τέσσερις τόμους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Έτος: 2004
ISBN-13: 9789603978343
ISBN-10: 9603978345
Κατηγορίες: Βιογραφίες
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 18,66 €
9,90 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή