Στείλε μήνυμα

Σαν καινούριο
Περίληψη Το SMS έχει εξελιχθεί σημαντικά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '80 ως ένα εργαλείο για τους βαρήκοους ώστε να επικοινωνούν ασύρματα. Σήμερα, το γραπτό μήνυμα είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή των κινητών τηλεφώνων σε όλο τον πλανήτη, με περισσότερα από 363 δισεκατομμύρια να στέλνονται ετησίως μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για τον πιο γρήγορο τρόπο επικοινωνίας που εφευρέθηκε ποτέ. Επιπλέον, είναι βολικό και φθηνό. Το "Στείλε μήνυμα" είναι ένα βιβλίο για αυτό το μέσο επικοινωνίας που άλλαξε για πάντα τις απόψεις μας γύρω απ' το σύγχρονο φλερτ και τα στάδια των σχέσεων. Είναι γεμάτο από χρήσιμα παραδείγματα (στείλε αυτό, μη στείλεις ποτέ το άλλο), οδηγίες για να στείλεις το τέλειο μήνυμα (τι πρέπει να πεις για ν' αποκτήσεις αυτό που θέλεις), ενθαρρυντικές συμβουλές και εξηγήσεις για να αποκωδικοποιήσεις το μήνυμα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Αυτό το βιβλίο είναι ο οδηγός σου για οτιδήποτε έχει σχέση με το φλερτ μέσω μηνυμάτων. Επιπλέον, στο "Στείλε μήνυμα" θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και για τα άλλα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Myspace κ.ά. Χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές αυτού του βιβλίου, και δες την ερωτική σου ζωή να αποκτά καινούργιο νόημα. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Πληρωμή με PayPal
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή
Τυρναβος, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το SMS έχει εξελιχθεί σημαντικά από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του `80 ως ένα εργαλείο για τους βαρήκοους ώστε να επικοινωνούν ασύρματα. Σήμερα, το γραπτό μήνυμα είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη εφαρμογή των κινητών τηλεφώνων σε όλο τον πλανήτη, με περισσότερα από 363 δισεκατομμύρια να στέλνονται ετησίως μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για τον πιο γρήγορο τρόπο επικοινωνίας που εφευρέθηκε ποτέ. Επιπλέον, είναι βολικό και φθηνό.

Το "Στείλε μήνυμα" είναι ένα βιβλίο για αυτό το μέσο επικοινωνίας που άλλαξε για πάντα τις απόψεις μας γύρω απ` το σύγχρονο φλερτ και τα στάδια των σχέσεων. Είναι γεμάτο από χρήσιμα παραδείγματα (στείλε αυτό, μη στείλεις ποτέ το άλλο), οδηγίες για να στείλεις το τέλειο μήνυμα (τι πρέπει να πεις για ν` αποκτήσεις αυτό που θέλεις), ενθαρρυντικές συμβουλές και εξηγήσεις για να αποκωδικοποιήσεις το μήνυμα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει. Αυτό το βιβλίο είναι ο οδηγός σου για οτιδήποτε έχει σχέση με το φλερτ μέσω μηνυμάτων.

Επιπλέον, στο "Στείλε μήνυμα" θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και για τα άλλα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Myspace κ.ά. Χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό, ακολουθώντας τις χρήσιμες συμβουλές αυτού του βιβλίου, και δες την ερωτική σου ζωή να αποκτά καινούργιο νόημα.

Περισσότερα
Συγγραφείς: Olivia Baniuszewicz - Debra Goldstein
Εκδόσεις: IntroBooks
Έτος: 2010
ISBN-13: 9789606680854
ISBN-10: 9606680851
Κατηγορίες: Ρομαντικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
13,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου