ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΖΥΜΟΛΟΓΙΑΣ

Σαν καινούριο
Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
20,00 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Λαρισα, Θεσσαλία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Από την κυκλοφορία της επιτυχούς και δημοφιλούς δεύτερης έκδοσης του βιβλίου "Βασικά Στοιχεία Ενζυμολογίας" το 1989 έχει σημειωθεί μια μεγάλη αύξηση στη γνώση διαφόρων πτυχών της Ενζυμολογίας, όχι μόνο η μεγάλη επιτάχυνση στον χαρακτηρισμό των δομών των ενζύμων και η ανάπτυξη του πεδίου της Βιοπληροφορικής. Αυτή η νέα έκδοση δίνει έμφαση στη νέα γνώση και εδραιώνει την ισχύ των προηγούμενων εκδόσεων.

Όπως και παλαιότερα, το βιβλίο "Βασικά Στοιχεία Ενζυμολογίας" δίνει μια πλήρη εικόνα στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο, περιλαμβάνοντας την απομόνωση και τον χαρακτηρισμό των ενζύμων, τη δομή τους (συμπεριλαμβάνοντας πηγές από το διαδίκτυο), την κινητική των ενζύμων, τους μηχανισμούς και τον έλενχο της δράσης τους, την αναδίπλωση ενζύμων, πώς αυτά δρουν in vivo, τη σύνθεση και την ελάττωση της λειτουργίας τους, καθώς επίσης την εφαρμογή της Ενζυμολογίας στην κλινική πράξη και στη βιομηχανία. Σε όλο το βιβλίο, αυτά τα θέματα έχουν ενσωματωθεί συμπυκνωμένα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα
Συγγραφείς: Nicholas C. Price - Lewis Stevens
Εκδόσεις: ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Έτος: 2015
ISBN-13: 9789603947387
ISBN-10: 9603947385
Κατηγορίες: Θετικές επιστήμες
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 55,00 €
35,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή