ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Πολύ καλή κατάσταση
Με σκληρόδετο εξώφυλλο. Η μόνη φθορά είναι στο πλάι όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Από μέσα είναι άθικτο! --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις
Πληρωμή με Visa, Mastercard, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Αγιοσ Παυλος, Κεντρική Μακεδονία
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Στη νέα του αυτή έκδοση, το "Μεγάλο Λεξικό" -πέρα από ορισμένες βελτιώσεις που έγιναν στο κύριο σώμα του και στο σύντομο οθρογραφικό οδηγό του- περιέχει σε παράρτημα πίνακες με τα κυριότερα ομώνυμα, παρώνυμα, συνώνυμα (και τα αντίθετά τους) και ταυτόσημα. Επίσης την κλίση των συνηθέστερων ανώμαλων ρημάτων και πίνακα μετά ευχρηστότερα αρκτικόλεξα.

Έτσι, ο αναγνώστης που θα "θελε να "χει στα χέρια του ένα λεξικό, όχι μονάχα ορθογραφικό, αλλά και ερμηνευτικό και ετυμολογικό, θα βρει στο λεξικό αυτό ένα υπεύθυνο και πλήρες βοήθημα.

Ο εκδοτικός μας οργανισμός, παράλληλα μ" αυτό, κυκλοφορεί ακόμη και μια μεγάλη σειρά διάφορων άλλων λεξικών (ορθογραφικών, ερμηνευτικών, επιστημονικών κτλ.), η οποία καλύπτει τις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη.

Η απήχηση που βρήκαν τα λεξικά μας στο ευρύ αναγνωστικό κοινό αποτελεί για μας μιαν επιβράβευση και μια δέσμευση συνάμα για συνέχιση της μακρόχρονης καλής παράδοσης. (Από την έκδοση)

Περισσότερα
Εκδόσεις: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Έτος: 1999
ISBN-13: 9789602392997
ISBN-10: 9602392991
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: Εξαντλημένο
9,00 €
Άλλες αγγελίες του βιβλίου
Αγγελίες του ίδιου πωλητή