Συστήματα αποφάσεων με πολλαπλά κριτήρια

Σαν καινούριο
Άθικτο , σαν καινούργιο.Στέλνω και με αντικαταβολή. --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Εξοικονομείς
10,60 €
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι
Τρίπολη, Πελοπόννησος
Λεπτομέρειες του βιβλίου

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να γίνει ένα σημείο αναφοράς των πλέον πρόσφατων ερευνητικών προσπαθειών στο χώρο της λήψης αποφάσεων με πολλαπλά κριτήρια.

Στόχος της παρούσας έκδοσης είναι η παρουσίαση των πιο πρόσφατων ερευνητικών αποτελεσμάτων στο χώρο της πολυκριτήριας ανάλυσης από έλληνες ερευνητές, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, δίνοντας έμφαση τόσο στις νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις όσο και σε πρακτικές εφαρμογές σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται ραγδαία αύξηση των εφαρμογών της πολυκριτήριας ανάλυσης για την επίλυση ειδικών και πολύπλοκων προβλημάτων σε διάφορα πεδία, όπως ο ενεργειακός και περιβαλλοντικός σχεδιασμός, η διαχείριση συστημάτων υγείας, η διαχείριση περιβάλλοντος, ο αγροτικός τομέας, η χρηματοοικονομική διοίκηση, το μάρκετινγκ, η διαχείριση συστημάτων ποιότητας, οι υπηρεσίες, οι μεταφορές, οι τηλεπικοινωνίες, τα πολυπρακτορικά συστήματα, το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο, η κατασκευαστική βιομηχανία κ.ά.

Το βιβλίο απευθύνεται σε:

- Επιστήμονες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο

- Υποψήφιους διδάκτορες, μεταπτυχιακούς και προ-πτυχιακούς φοιτητές διαφόρων τμημάτων πανεπιστημίων και ΤΕΙ

- Σε στελέχη από το δημόσιο τομέα, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέα "εργαλεία" και μεθόδους επίλυσης σημαντικών και πολύπλοκων προβλημάτων.

Περισσότερα
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Έτος: 2007
ISBN-13: 9789604610686
ISBN-10: 9604610686
Κατηγορίες: Management, Οικονομικά
Τιμή στα βιβλιοπωλεία: 25,60 €
15,00 €
Αγγελίες του ίδιου πωλητή