Παράδοση:
Πληρωμή:
Εθνική Τράπεζα Τράπεζα Πειραιώς Alpha Bank
Περιοχή:
Ναουσα, Κεντρική Μακεδονία

Προσφορές πωλητή:

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50 € με ΕΛΤΑ και αποστολή προς Ελλάδα.

Ο φιλαράκος
Ο φιλαράκος
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σε άριστη κατάσταση από κάθε πλευρά! Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Χιλιετία
Χιλιετία
13,00 € 16,32 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία! Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Liverpool Fantasy
Liverpool Fantasy
8,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Ουσιαστικά σαν καινούριο! Το εξώφυλλο έχει μια τσάκιση στο πρόσθιο μέρος & μια στο πάνω δεξιά μέρος του οπισθόφυλλου (φωτο). Σελίδες σε -κυριολεκτικά- άριστη κατάσταση, χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα, ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η αναστολή
Η αναστολή
18,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Έκδοση 1980. Μετάφραση Αιμίλιος Χουρμούζιος. Κιτρίνισμα σελίδων & κάποια στίγματα περιμετρικά των σελίδων (μόνο εξωτερικά). Οι πρώτες 16 σελίδες του τόμου έχουν χαλαρό δέσιμο από το τυπογραφείο αλλά άντεξαν περίπου 40 χρόνια! Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Στην 9η σελίδα του βιβλίου χειρόγραφη σημείωση & σφραγίδα κατόχου. Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η φαντασία
Η φαντασία
10,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Εκτός του κιτρινίσματος των σελίδων (πρόκειται για έκδοση του 1980!) και της φυσιολογικής φθοράς του εξώφυλλου (δείτε φωτο) τα υπόλοιπα στοιχεία του βιβλίου σε εξαιρετική κατάσταση. Στην 7η & 11η σελίδα του βιβλίου υπάρχει χειρόγραφη σημείωση & σφραγίδα (όνομα κατόχου). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι τάφοι του Ατουάν
Οι τάφοι του Ατουάν
12,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο & στα βιβλιοπωλεία. Ελάχιστο τσάκισμα στην κάτω δεξιά γωνία του εμπροσθόφυλλου (φωτο). Τα υπόλοιπα στοιχεία του βιβλίου σε άριστη κατάσταση. Στην 1η σελίδα, πάνω αριστερά, υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Υδάτινη χώρα -πρώτη έκδοση
Υδάτινη χώρα -πρώτη έκδοση
10,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Έκδοση 1987. Το εξώφυλλο έχει τις φυσιολογικές φθορές απ' το χρόνο και την ανάγνωση (φωτο). Σελίδες σ' εξαιρετική -για τα χρόνια του- κατάσταση, χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Στις σελίδες 7 & 8 (περιεχόμενα τόμου) υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η πορτοκαλιά ή Οι κύκλοι του χρόνου
Η πορτοκαλιά ή Οι κύκλοι του χρόνου
13,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία, αρκετά το έχουν σαν ''εξαντλημένο στον εκδότη''. Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το θείο βρέφος
Το θείο βρέφος
10,00 € 11,13 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Η ράχη έχει τη συνήθη τσάκιση λόγω ανάγνωσης (φωτο). Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο τέλειος πόνος
Ο τέλειος πόνος
13,00 € 14,84 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Τα χαρούμενα αγόρια της Ατζαβάρα
Τα χαρούμενα αγόρια της Ατζαβάρα
13,00 € 13,17 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία. Ορισμένα δεν το έχουν ούτε σαν εξαντλημένο! Στην 5η σελίδα υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Φάκελος Κ.
Φάκελος Κ.
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο γέρος μου
Ο γέρος μου
13,00 € 16,09 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία! Στην 5η σελίδα υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα, ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Δόκτωρ Πασαβέντο
Δόκτωρ Πασαβέντο
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία! Στην 3η σελίδα υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα, ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Η χρυσή σταγόνα
Η χρυσή σταγόνα
11,00 € 11,36 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία. Αχνό κιτρίνισμα στην εξωτερική -περιμετρική- επιφάνεια των σελίδων. Σελίδες σε άψογη κατάσταση, χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 7η σελίδα υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα, ημερ/νία αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Σε ζωντανή μετάδοση απ' το Γολγοθά
Σε ζωντανή μετάδοση απ' το Γολγοθά
19,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Μικρές -αναπόφευκτες- τσακίσεις στην κάτω πλευρά του εξώφυλλου από την τοποθέτηση στη βιβλιοθήκη (φωτο). Σελίδες σε εξαιρετική κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Ουσιαστικά σαν καινούριο. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι κονδυλοφόροι
Οι κονδυλοφόροι
15,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία, ενώ κάποια δεν το έχουν καταχωρημένο ούτε σαν ''εξαντλημένο''. Το μόνο ελάττωμα του βιβλίου η ετικέτα βιβλιοπωλείου στο οπισθόφυλλο (φωτο). Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ
Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ
15,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Όλες οι ευτυχισμένες οικογένειες
Όλες οι ευτυχισμένες οικογένειες
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Τρεις αρραβώνες, πέντε γάμοι, ένα τρένο
Τρεις αρραβώνες, πέντε γάμοι, ένα τρένο
7,00 € 10,39 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Ελάχιστη φθορά στο πάνω & κάτω μέρος του εξώφυλλου απο την τοποθέτηση στο ράφι (φωτο). Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Σκοτεινή πλευρά
Σκοτεινή πλευρά
9,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο νεκρός που μας χρειάζεται
Ο νεκρός που μας χρειάζεται
11,00 € 12,11 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Το οπισθόφυλλο έχει μια μαύρη γραμμή & η ράχη κάποια τσακίσματα (φωτο). Οι σελίδες σε άψογη κατάσταση χωρίς τσακίσεις, σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο εκλεκτός
Ο εκλεκτός
14,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Σε άψογη κατάσταση αλλά υπάρχει -δυστυχώς- στο οπισθόφυλλο ετικέτα βιβλιοπωλείου (φωτο). Σελίδες χωρίς σημειώσεις, τσακίσματα, υπογραμμίσεις κτλ. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το τρίτο βιβλίο για τον Άχιμ
Το τρίτο βιβλίο για τον Άχιμ
14,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Πολύ περιορισμένα αντίτυπα σε κάποια βιβλιοπωλεία (δίνουν τιμή ''υπό την προϋπόθεση ύπαρξης στον εκδότη'')! Άλλα το έχουν σαν εξαντλημένο κι άλλα με τιμή ανάμεσα στα 19-29 ευρώ! Η ''κλωστή'' που φαίνεται στη ράχη του βιβλίου είναι από το τυπογραφείο και δεν επηρεάζει το δέσιμο του τόμου. Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Λεονάρντο Ντα Βίντσι
Λεονάρντο Ντα Βίντσι
13,00 € 17,91 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες σε άριστη κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις κτλ. Στην 3η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Μεγάλη ανθολογία επιστημονικής φανταςίας
Μεγάλη ανθολογία επιστημονικής φανταςίας
27,00 €
Κατάσταση:
Καλή
Έκδοση του 1976, στη βιβλιοθήκη μου από το '83. Όπως είναι φυσικό υπάρχει κιτρίνισμα του εξώφυλλου και των σελίδων περιμετρικά (πολύ λιγότερο στο εσωτερικό τους) όπως και μαυρίσματα -πάντοτε περιμετρικά- από τη χρήση & την τοποθέτηση στο ράφι. Εσωτερικά σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις κτλ. (φωτο). Στις σελίδες 5 & 7 υπάρχουν χειρόγραφη σημείωση και σφραγίδα (όνομα, ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες μπορεί να έχουν περιορισμένες σημειώσεις και highlight. Ίσως έχει ετικέτα από βιβλιοθήκη.
Ας αλλάξουμε τον κόσμο χωρίς να καταλάβουμε την εξουσία
Ας αλλάξουμε τον κόσμο χωρίς να καταλάβουμε την εξουσία
14,00 € 14,77 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία! Υπάρχει ένα μικρό μαύρισμα στην ένωση πάνω πλευράς της ράχης & των σελίδων (φωτο). Τα υπόλοιπα στοιχεία του βιβλίου σε άριστη κατάσταση. Σελίδες χωρίς υπογραμμίσεις, σημειώσεις, τσακίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Λεξικό των -ισμών
Λεξικό των -ισμών
10,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Πολύ αχνές διχρωμίες στο εξώφυλλο είναι ο λόγος αξιολόγησης της κατάστασης του βιβλίου ως ''Πολύ καλή''. Τα υπόλοιπα στοιχεία του είναι σε άριστη κατάσταση (φωτο). Σελίδες χωρίς τσακίσεις, υπογραμμίσεις, σημειώσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το σπίτι του τεμένους
Το σπίτι του τεμένους
11,00 € 16,09 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Σελίδες σε άριστη κατάσταση. Χωρίς υπογραμμίσεις, σημειώσεις κτλ. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο βράχος του Τάνιος
Ο βράχος του Τάνιος
10,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Η ράχη του βιβλίου έχει δυο πολύ μικρά βαθουλώματα (φωτο). Τα υπόλοιπα στοιχεία του βιβλίου σε άριστη κατάσταση. Σελίδες χωρίς τσακίσεις, σημειώσεις, υπογραμμίσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Οι εγκυκλοπαιδιστές
Οι εγκυκλοπαιδιστές
14,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Από πού έρχονται τα σώβρακα
Από πού έρχονται τα σώβρακα
8,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Ο προστατευόμενος
Ο προστατευόμενος
14,00 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Δυσεύρετο στα βιβλιοπωλεία. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το σώμα και άλλες επτά ιστορίες
Το σώμα και άλλες επτά ιστορίες
13,00 € 13,36 €
Κατάσταση:
Σαν καινούριο
Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Και σαν σκιές επιστρέφουμε
Και σαν σκιές επιστρέφουμε
32,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Μικροφθορές στο εξώφυλλο λόγω ανάγνωσης & αποθήκευσης (φωτο). Σελίδες χωρίς τσακίσματα, υπογραμμίσεις, σημειώσεις. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.
Το ρόδο των ανέμων
Το ρόδο των ανέμων
17,00 €
Κατάσταση:
Πολύ καλή
Συλλογή 20 διηγημάτων επιστημονικής φαντασίας απο την κορυφαία Ούρσουλα Λε Γκεν. Σελίδες χωρίς σημειώσεις, υπογραμμίσεις κτλ. Στην 5η σελίδα του βιβλίου, πάνω αριστερά, όπου αναφέρονται τίτλος, συγγραφέας, μεταφραστής, εκδότης κτλ υπάρχει χειρόγραφη σημείωση (όνομα & ημερ/νια αγοράς). Αν θέλετε επιπλέον φωτογραφίες του βιβλίου (π.χ. σελίδων) μπορώ να στείλω. Ενημέρωση για παραγγελίες σε συνθήκες lockdown: Τα ΕΛΤΑ παραδίδουν το δέμα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ με επιπλέον χρέωση +1,50 ευρώ για βάρος έως 2 kg (για βάρος μεγαλύτερο των 2 Kg επιβάρυνση +0,50 ευρώ ανά Kg). Φυσικά οι παραπάνω επιπλέον επιβαρύνσεις επιβαρύνουν τον αγοραστή (αγοράστρια). --- Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχουν σημάδια από σημειώσεις.