Υλικά και σχεδιασμός

Υλικά και σχεδιασμός
Τιμή από
25,00 €
36,01 €
Εξοικονομείς 30% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου είναι η επιθυμία του να φτιάχνει πράγματα· να παίρνει υλικά, να τα μορφοποιεί, να τα συνδέει και να τα κατεργάζεται, ώστε να δημιουργεί προϊόντα.

Τόσο στα πρώτα μαχαίρια από πυρόλιθο, όσο και στα πιο σύγχρονα παραδείγματα καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, η επιλογή της μορφής γίνεται τόσο για να παρέχει λειτουργικότητα, όσο και για δημιουργεί την αισθητική και τους συσχετισμούς του προϊόντος -το πώς δηλαδή γίνεται αντιληπτό.

Τα υλικά παίζουν κεντρικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα. Η επιλογή τους ώστε να παρέχουν τεχνική λειτουργικότητα έχει μελετηθεί καλά, ενώ οι μέθοδοι και τα εργαλεία λογισμικού για την επίτευξή της είναι ευρέως διαθέσιμα. Η επιλογή τους, όμως, ώστε να δημιουργούν την αισθητική και τους συσχετισμούς του προϊόντος είναι λιγότερο εύκολο να αναλυθεί, αν και στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά αποτελεί, όπως και η λειτουργικότητα, ουσιαστικό μέρος του επιτυχημένου σχεδιασμού.

Αυτό το βιβλίο εξερευνά το ρόλο των υλικών και των διεργασιών στο σχεδιασμό των προϊόντων, και δίνει έμφαση στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργούν την αισθητική και τους συσχετισμούς του προϊόντος, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους το αντιλαμβανόμαστε. Οι τρόποι αυτοί υποστηρίζονται από εκατό περίπου προφίλ υλικών και διεργασιών, με έμφαση στα χαρακτηριστικά που σχετίζονται περισσότερο με το σχεδιασμό των προϊόντων.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
25,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 15€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πολίχνη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
40,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 39€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Τυρναβος, Θεσσαλία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.