Υδραυλικά - πνευματικά συστήματα

Υδραυλικά - πνευματικά συστήματα
Τιμή από
12,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Στο παρόν βιβλίο δίνεται μια συνολική απεικόνιση των Πνευματικών και Υδραυλικών συστημάτων. Δίνεται έμφαση ιδιαίτερα στην ανάπτυξη και συγκρότηση αυτοματισμών, περιγράφοντας με το συνοπτικότερο τρόπο το κατασκευαστικό μέρος των δομικών στοιχείων.

Πιο αναλυτικά, στην Εισαγωγή, γίνεται συγκριτική αναφορά στις τεχνολογίες κίνησης και ελέγχου, καθώς και στις μονάδες παραγωγής Υδραυλικής και Πνευματικής ισχύος.

Στο Κεφάλαιο 1 αναλύονται τα βασικότερα Πνευματικά δομικά στοιχεία και γίνεται αναφορά στις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση του σχεδιασμού και της λειτουργίας των πνευματικών συστημάτων.

Στο Κεφάλαιο 2 περιγράφεται η διαδικασία ελέγχου Πνευματικών συστημάτων με αναφορά σε όλες τις τεχνολογίες, Πνευματική, Ηλεκτρική, Ηλεκτρονική, αναλύοντας διάφορες εφαρμογές.

Στο Κεφάλαιο 3 σχεδιάζονται και αναλύονται τα βασικότερα Υδραυλικά δομικά στοιχεία, ως μέρη απλών Υδραυλικών κυκλωμάτων.

Στο Κεφάλαιο 4 περιγράφεται η συγκρότηση και λειτουργία των βασικότερων Υδραυλικών συστημάτων.

Στο Παράρτημα Ι υπάρχουν οι κυριότεροι συμβολισμοί των εξαρτημάτων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη διαγραμματική απεικόνιση των Υδραυλικών και Πνευματικών συστημάτων.

Στο Παράρτημα ΙΙ γίνεται αναφορά στη βιβλιογραφία και στις πηγές που χρησιμοποιήθηκαν για τη συγγραφή αυτή.

Eπίσης επειδή η Αγγλική ορολογία κυριαρχεί τόσο στα υδραυλικά όσο και στα πνευματικά συστήματα, συμπεριλήφθηκε μαζί με την Ελληνική ορολογία και η Αγγλική, σε παρένθεση.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
12,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Χωρίς σημειώσεις εσωτερικά. Με ελαφριές τσακίσεις στο εξώφυλλο του.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.