Χρηματοδότηση και αξιολόγηση επενδύσεων

Χρηματοδότηση και αξιολόγηση επενδύσεων
Τιμή από
8,00 €
16,13 €
Εξοικονομείς 50% 🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια του βιβλίου της `Χρηματοδότησης και Αξιολόγησης Επενδύσεων Ι`. Στην αρχή παρουσιάζονται τα βασικά θέματα της βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας χρηματοδότησης, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια χρηματοδότησης καθώς και η σημασία του κεφαλαίου στην εθνική οικονομία. Στη συνέχεια παρουσιάζονται οι διάφορες μορφές χρηματοδοτήσεων, η έκδοση μετοχών και ο καθορισμός της τιμής τους, η έκδοση ομολογιών και ο προσδιορισμός της αξίας και απόδοσης αυτών, οι εναλλακτικές μέθοδοι επενδύσεων και η σύγκριση μεθόδων αξιολόγησης επενδύσεων. Ακόμη αναπτύσσεται το μάνατζμεντ του κεφαλαίου κινήσεως, η κατάσταση μεταβολών της περιουσιακής θέσης και τελικά παρουσιάζεται μια πληθώρα ερωτήσεων και ασκήσεων με πολλά λυμένα παραδείγματα και περιπτώσεις πρακτικών εφαρμογών.
Με την έκδοση του δεύτερου αυτού βιβλίου ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης και αξιολόγησης επενδύσεων. Παραμένουν όμως ακόμη αρκετά θέματα για το τρίτο μέρος, όπως η αξιολόγηση επενδύσεων κάτω από συνθήκες αβεβαιότητας, η μερισμακή πολιτική των επιχειρήσεων, το μέσο κόστος του κεφαλαίου και η άριστη σύνθεση αυτού, η διεθνής χρηματοδότηση κλπ.
Και στο βιβλίο αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια να παρουσιαστεί η ύλη απλά και εύληπτα και γιαυτό παρατίθενται πάρα πολλά παραδείγματα, ώστε ο φοιτητής να μπορέσει ευκολότερα να κατανοήσει και να εμπεδώσει την ύλη. [...]

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
8,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία
10,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Το βιβλίο είναι ολοκαίνουριο. Έκδοση 2005
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
13,00 € Καλή κατάσταση
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.