ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Τιμή από
63,00 €
97,90 €
Εξοικονομείς 35% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 5 metabookers
Περιγραφή

Η διδασκαλία και η πρακτική της χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων είναι πιο δύσκολη και συναρπαστική από ποτέ. Κατά την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει θεμελιώδεις αλλαγές στις χρηματοπιστωτικές αγορές και στα χρηματοπιστωτικά εργαλεία. Στα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα, εξακολουθούμε να παρατηρούμε ανακοινώσεις στον οικονομικό τύπο σχετικά με αναλήψεις ελέγχου, ομόλογα υψηλού κινδύνου, χρηματοοικονομικές αναδιαρθρώσεις, αρχικές δημόσιες προσφορές, πτωχεύσεις, και παράγωγα. Επιπλέον, υπάρχουν οι νέοι αναγνωρισμένοι όροι των "πραγματικών" δικαιωμάτων προαίρεσης, των ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων και των επιχειρηματικών κεφαλαίων, των στεγαστικών δανείων υψηλού κινδύνου, των οικονομικών διασώσεων και των πιστωτικών περιθωρίων. Όπως μάθαμε στην πρόσφατη πιστωτική κρίση και την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, οι χρηματοπιστωτικές αγορές του κόσμου είναι πιο ενοποιημένες από ποτέ. Η θεωρία και η πράξη της χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων έχει προχωρήσει με ασυνήθιστη ταχύτητα, και η διδασκαλία μας θα πρέπει να συμβαδίσει.

Οι εξελίξεις αυτές έχουν θέσει καινούρια βάρη στην διδασκαλία της χρηματοοικονομικής των επιχειρήσεων. Από τη μια πλευρά, ο μεταβαλλόμενος κόσμος των χρηματοοικονομικών καθιστά δυσκολότερη τη διατήρηση ενός ενημερωμένου υλικού. Από την άλλη πλευρά, ο καθηγητής πρέπει να διακρίνει το μόνιμο από το προσωρινό και να αποφεύγει τον πειρασμό να ακολουθεί τη μόδα. Η λύση μας στο πρόβλημα αυτό είναι να τονίσουμε τις σύγχρονες βασικές αρχές της θεωρίας των χρηματοοικονομικών και να φέρουμε τη θεωρία στη ζωής μας με σύγχρονα παραδείγματα. Ολοένα και περισσότερο, πολλά από αυτά τα παραδείγματα είναι εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πολύ συχνά οι αρχάριοι φοιτητές θεωρούν τη χρηματοοικονομική των επιχειρήσεων ως μια συλλογή άσχετων θεμάτων που ενοποιούνται σε μεγάλο βαθμό επειδή συνδέονται μεταξύ τους στις ενότητες του βιβλίου. Θέλουμε το βιβλίο μας να ενσαρκώσει και να αντικατοπτρίσει τη βασική αρχή των χρηματοοικονομικών: Δηλαδή, ότι οι καλές χρηματοπιστωτικές αποφάσεις προσθέτουν αξία στην εταιρεία και στους μετόχους και οι κακές χρηματοπιστωτικές αποφάσεις καταστρέφουν αξία. Το κλειδί για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο προστίθεται ή καταστρέφεται η αξία είναι οι ταμειακές ροές. Για να προσθέσουν αξία, οι εταιρείες πρέπει να παράγουν περισσότερα μετρητά από ό, τι χρησιμοποιούν. Ελπίζουμε αυτή η απλή αρχή να είναι προφανής σε όλα τα μέρη του βιβλίου. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
63,00 € Σαν καινούριο
Άριστη κατάσταση εσωτερικά κι εξωτερικά. Χωρίς καμία σημείωση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
65,00 € Σαν καινούριο
Ολοκαίνουργιο, καμία σημείωση ή σημάδια χρήσης.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 80€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
80,00 € Σαν καινούριο
Ολοκαίνουργιο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Καλαμαριά, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
79,91 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.