Χρηματοδότηση και αξιολόγηση επενδύσεων

Χρηματοδότηση και αξιολόγηση επενδύσεων
Τιμή από
5,00 €
13,84 €
Εξοικονομείς 63% 🔥🔥
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό είναι προϊόν διδασκαλίας δύο ετών του μαθήματος της χρηματοδοτήσεως στους φοιτητές του τρίτου έτους του οικονομικού τμήματος της Σχολής Ν.Ο.Ε. Αποτελεί κυρίως έκδοση μέρους των σημειώσεων των παραδόσεών μου. Εκδίδονται έτσι τμηματικά και βιαστικά για να διευκολύνουν κυρίως τους φοιτητές εκείνους που δεν είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραδόσεις των μαθημάτων μου. Στην νέα έκδοση που σύντομα θα ακολουθήσει θα περιληφθούν και τα υπόλοιπα κεφάλαια ώστε να έχουμε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εικόνα των θεμάτων που σχετίζονται με την χρηματοδότηση των επενδύσεων των επιχειρήσεων.
Όπως και στα άλλα βιβλία μου καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να δοθούν πολλά παραδείγματα ώστε να είναι ευκολώτερη η εκμάθηση και η εμπέδωση της ύλης αλλά και να παρουσιαστούν περιπτώσεις πρακτικών εφαρμογών που θα είναι περισσότερο χρήσιμες τόσο στους φοιτητές όσο και στους υπεύθυνους των επιχειρήσεων σε θέματα χρηματοδοτήσεως και επενδύσεων.
Παρ` όλο που η ύλη του βιβλίου αυτού είναι περιορισμένη σε τέσσερα μόνο κεφάλαια, νομίζουμε ότι διαπραγματευόμαστε θέματα και μεθόδους που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στην ελληνική βιβλιογραφία. Πιστεύουμε δε ότι σύντομα ο θεσμός του Leasing θα ρυθμιστεί νομοθετικά και στην Ελλάδα και θα επεκταθεί η χρησιμοποίησή του, που είναι τόσο αναγκαία, στις ελληνικές επιχειρήσεις.
Θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στις έδρες της Οικονομικής των Επιχειρήσεων και Λογιστικής κυρίες Ευγενία Πετρίδη-Μπεσλεμέ και Αικατερίνη Σιγάλα και τους κυρίους Ιορδάνη Φλωρόπουλο και Ερρίκο Καββαδία για την βοήθειά των στην έκδοση του βιβλίου αυτού. Ιδιαίτερα δε πρέπει να ευχαριστήσω τους άριστους φοιτητές του οικονομικού τμήματος της σχολής, τον Πρόδρομο Σκενδέρογλου και τον Λεωνίδα Τοσίδη που και για το βιβλίο αυτό επιμελήθηκαν την ύλη, ήλεγξαν όλα τα παραδείγματα και βελτίωσαν την εμφάνιση του κειμένου.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Μελίσσια, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
7,00 € Σαν καινούριο
Είναι ολοκαίνουριο. Εκδοση 2005
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
9,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία
11,50 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Περιστέρι, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.