ΧΡΗΜΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΧΡΗΜΑ - ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Τιμή από
38,00 €
62,30 €
Εξοικονομείς 39% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

-Προετοιμάζοντας τους Φοιτητές για έναν Ψηφιακό Κόσμο:

Εστιάζοντας στις Πέντε Βασικές Αρχές, το βιβλίο των Cecchetti και Schoenholtz "Χρήμα, Τράπεζες και Χρηματοπιστωτικές Αγορές" διδάσκει στους φοιτητές τη λογική για τους χρηματοπιστωτικούς κανόνες και τη θεσμική δομή έτσι ώστε ακόμη και όταν εξελίσσεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα, η γνώση των φοιτητών να μην είναι ξεπερασμένη.

1. Ο χρόνος έχει αξία

2. Ο κίνδυνος απαιτεί αποζημίωση

3. Η πληροφόρηση είναι η βάση για τις αποφάσεις

4. Οι αγορές καθορίζουν τις τιμές και κατανέμουν τους πόρους

5. Η σταθερότητα βελτιώνει τον πλούτο

Επιπλέον, η Τέταρτη έκδοση βοηθάει τους φοιτητές να αλληλεπιδρούν ψηφιακά με το περιεχόμενο του βιβλίου ώστε να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις του μαθήματος, καθώς και τις αναλυτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ερμηνεία των δεδομένων του πραγματικού κόσμου.

-FRED

Αυτή η έκδοση ενσωματώνει συστηματικά τη χρήση των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών δεδομένων από το FRED, τη διαδικτυακή βάση δεδομένων που παρέχεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα του St. Louis. Τα καινούρια προβλήματα Εξερεύνησης Δεδομένων στο τέλος του κάθε κεφαλαίου καλούν τους φοιτητές να χρησιμοποιήσουν το FRED και να αναλύσουν βασικούς οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς δείκτες που επισημαίνονται στο κεφάλαιο. Επιπλέον, πολλά από τα διαγράμματα στη νέα έκδοση διεξήχθησαν (και μπορούν εύκολα να επικαιροποιηθούν) με τη χρήση του FRED. Μέσα από τη συχνή χρήση του FRED, οι φοιτητές θα κερδίσουν ενημερωμένες γνώσεις για την οικονομία των ΗΠΑ και για άλλες οικονομίες και θα κατανοήσουν τις προκλήσεις των οικονομικών μετρήσεων.

-LearnSmart:

Το LearnSmart είναι το προσαρμοστικό εργαλείο μελέτης της αγοράς που αποδεδειγμένα ενισχύει τη μνήμη, την παρακολούθηση στην τάξη και ενισχύει τους βαθμούς. Το LearnSmart χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία με σκοπό να οικοδομήσει μία βέλτιστη διαδρομή για κάθε φοιτητή, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο με βάση τις ατομικές δυνάμεις και αδυναμίες του κάθε φοιτητή, ώστε να διασφαλίσει ότι ο χρόνος μάθησης χρησιμοποιείται αποτελεσματικά.

-SmartBook

Τροφοδοτούμενο από την έξυπνη και προσαρμοστική μηχανή LearnSmart, το SmartBook διευκολύνει τη διαδικασία της ανάγνωσης εντοπίζοντας τι γνωρίζει και τι όχι ο φοιτητής. Καθώς μελετάει ο φοιτητής, το υλικό προσαρμόζεται συνεχώς ώστε να διασφαλίσει ότι ο φοιτητής επικεντρώνεται στο περιεχόμενο που χρειάζεται περισσότερο για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό γνώσης. [...] (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
38,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Χανιά, Κρήτη
Όροι παράδοσης
39,99 € Πολύ καλή κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
69,90 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πειραιάς, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.