ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Τιμή από
8,00 €
14,40 €
Εξοικονομείς 44% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Οι "Χαρακτήρες" καταδεικνύουν, ότι δεν υπάρχουν ακραιφνείς ανθρώπινοι τύποι· κάθε άτομο συντίθεται από βασικές ιδιότητες, συνοδευόμενες από πολλές αποφύσεις· ομοιάζει με το ουράνιο τόξο, που αποτελείται από τα βασικό χρώματα και τις ενδιάμεσες αποχρώσεις τους. Νοηματικοί άξονες του παρόντος πονήματος είναι η αποκαλυπτική αλήθεια, η ασφαλής επίγνωση του εαυτού υπό το φως κριτικού ρεαλισμού, η τραγική ιλαρό-τητα των ημαρτημένων.

Αποστολή αυτής της συγγραφικής ηθογραφίας είναι η απεικόνιση ποικίλων δράσεων των εφήμερων. Επιχειρείται εξονυχιστική περιδίνηση σε λεκτικούς στοχασμούς. Υπηρετείται με σεβασμό το του Αντισθένους "αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις". Εξωθείται στα ακραία όρια η πολυπλοκότητα.

Η κωδικοποίηση χαρακτήρων, τουτέστιν η συστηματική αποτύπωση προσωπείων, λειτουργεί κατευναστικό για τους εθισμένους στην έρευνα· ανανεώνει τις έννοιες· εμβαθύνει στα ψυχολογικά ζητούμενα· σαρκάζει τις μικροαστικές αποχρώσεις· ελευθερώνει τις ταλαντεύσεις· καθοδηγεί τα εγκωμιαστικά χορικά· ανασύρει τις ψυχές από το έρεβος· εισχωρεί στις ιστορικές μνήμες.

Οι φιλομειδείς θα αποκαλύψουν στις σελίδες του σωρεία μικτών συμπεριφορών, κινουμένων υπό το βάρος ελλειπτικών συνειδήσεων, Μέσα από μια εξαγνιστική κολυμβήθρα θα προσθέσουν στη φαρέτρα τους διεξόδους από το πανδαιμόνιο της αέναης συντριβής. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
8,00 € Σαν καινούριο
Ολοκαίνουργιο, εντελώς αχρησιμοποίητο, ατσαλάκωτο. Όπως θα το αγοράζατε από το βιβλιοπωλείο.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Παράδοση μετά από 23 Ιουνίου 2021.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Νέα Σμύρνη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.