Τρόποι σκέψης και βασικές έννοιες της κοινωνιολογίας

Τρόποι σκέψης και βασικές έννοιες της κοινωνιολογίας
Τιμή από
8,50 €
15,33 €
Εξοικονομείς 44% 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλουν 6 metabookers
Περιγραφή

Η περιγραφή του βιβλίου συνοψίζεται επαρκώς στον πρόλογο: "Η πρωτοτυπία αλλά και η ποιότητά του ως εισαγωγής στον τρόπο σκέψης των κοινωνικών επιστημών καθώς και το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο στην ελληνική γλώσσα φαίνεται πως τείνουν να του επιφυλάξουν πράγματι μια επιτυχία."

Φοιτητές αρκετών πλέον τμημάτων μαθαίνουν μέσα από τα κεφάλαιά του να συμμετέχουν στο κοινωνιολογικό εγχείρημα, μαθαίνουν να χειρίζονται τα εργαλεία της κοινωνιολογίας και να βλέπουν με τα μάτια των διαφορετικών σχολών της τον κοινωνικό κόσμο.

Όσοι πανεπιστημιακοί το χρησιμοποίησαν διαπίστωσαν πως ο ιδιαίτερος τρόπος συγκρότησης και "λειτουργίας" αυτής της εισαγωγής είναι εξαιρετικά σαφές, όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά "ευκολοδιάβαστο" και ευχάριστο βιβλίο, αλλά και επειδή παραμένει τίμιο απέναντι στο αντικείμενό του παρουσιάζει δηλαδή τους διαφορετικούς "τρόπους σκέψης" της κοινωνιολογίας, χωρίς να τους παραποιεί ή να τους υπεραπλουστεύει". (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφέας: Ritsert Jurgen
  • Εκδόσεις: Κριτική
  • Έτος: 1997
  • ISBN-13: 9789602181294
  • ISBN-10: 960218129X
  • Κατηγορίες: Κοινωνιολογία
Αγγελίες
8,50 € Πολύ καλή κατάσταση
Σημειώσεις και highlights
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Εξαιρετική κατάσταση βιβλιοδεσίας και σελίδων. Υπάρχουν λίγες διακριτικές υπογραμμίσεις με στυλό. Το βιβλίο είναι"ντυμένο" με πλαστικό.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.