Τοπογραφικά δίκτυα και υπολογισμοί

Τοπογραφικά δίκτυα και υπολογισμοί
Τιμή:
20,00 €
27,56 €
Εξοικονομείς 27 % 🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Οι ραγδαίες εξελίξεις στη Δορυφορική Γεωδαισία και η εισαγωγή του Παγκόσμιου Συστήματος Προσδιορισμού Θέσης (GPS) στην καθημερινή πρακτική του τοπογράφου μηχανικού, επέβαλαν τη δεύτερη αυτή έκδοση του βιβλίου Τοπογραφικά Δίκτυα και Υπολογισμοί.

Εκτός από τις επιμέρους προσθήκες και αλλαγές σ' όλα τα κεφάλαια του βιβλίου, η κυριώτερη προσθήκη είναι δύο νέα κεφάλαια, σχετικά με την επεξεργασία των παρατηρήσεων GPS, που αφορούν στα τοπογραφικά δίκτυα. Στο πρώτο νέο κεφάλαιο γίνεται μια αναδρομή στην προεπεξεργασία και κύρια επεξεργασία των παρατηρήσεων έως τον υπολογισμό των βάσεων, ενώ στο δεύτερο αναλύονται τα προβλήματα της συνόρθωσης, της αξιολόγησης και της ένταξης των δικτύων GPS. Σημαντικές αλλαγές έγιναν και στο κεφάλαιο του σχεδιασμού των δικτύων, όπου γενικεύονται τα κριτήρια αξιοπιστίας και για την περίπτωση των συσχετισμένων παρατηρήσεων.

Από τη νέα αυτή έκδοση αφαιρέθηκε το κεφάλαιο της βαθμονόμησης των ηλεκτρομαγνητικών οργάνων μέτρησης αποστάσεων. Το κεφάλαιο αυτό πρόκειται να ενταχθεί σ' ένα νέο σύγγραμμα, σχετικό με τον έλεγχο και τη βαθμονόμηση των γεωδαιτικών οργάνων μέτρησης, με την ευκαιρία της ίδρυσης και του Εθνικού Οργανισμού Μετρολογίας. (Από τον πρώτο της δεύτερης έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
20,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αγία Βαρβάρα, Αττική
21,00 € Σαν καινούριο
Άθικτο & σε άριστη κατάσταση
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αγία Παρασκευή, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.