Το σπίτι των σκιών

Το σπίτι των σκιών
Μη διαθέσιμο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Μετά από μια επιτυχημένη έκθεση των φωτογραφιών της, η Βίβιεν Σο δέχεται μία προσφορά που θα μπορούσε να εκτοξεύσει την καριέρα της: συγκεκριμένα, να συνεργαστεί με το διάσημο Ντέιβιντ Μόρτον σε ένα βιβλίο για τα νησιά Μπαρμπάντος.

Για λόγους ωστόσο που δεν κατανοεί, οι γονείς της προσπαθούν να την αποθαρρύνουν από το νέο αυτό εγχείρημα. Όταν, δε, φτάνει στα Μπαρμπάντος, ο Ντέιβιντ την υποδέχεται ψυχρά και απρόθυμα, δηλώνοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις ικανότητές της. Το επιχείρημά του είναι ότι είναι λευκή και, ως τέτοια δε θα μπορέσει να συλλάβει και να αποθανατίσει την ατμόσφαιρα και την ομορφιά του νησιού και των ανθρώπων του.

Αποφασισμένη να του αποδείξει ότι σφάλει, η Βίβιεν εγκαταλείπει το πολυτελές ξενοδοχείο της και μετακομίζει σε ένα παμπάλαιο, παραδοσιακό σπίτι χωμένο σε μία τεράστια φυτεία και σημαδεμένο από ανομολόγητα μυστικά.

Όσο όμως εξοικειώνεται με τη νέα της κατοικία, η Βίβιεν ανακαλύπτει αποδεικτικά στοιχεία ενός παλιού εγκλήματος. Τώρα, πρέπει να ξετυλίξει τα μυστικά του μακρινού χθες. Πριν το παρελθόν επαναληφθεί.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.