Το μυστικό ταξίδι του ειρηνικού πολεμιστή

Το μυστικό ταξίδι του ειρηνικού πολεμιστή
Τιμή από
5,00 €
13,09 €
Εξοικονομείς 61% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε και στην Ελλάδα ο "Δρόμος του Ειρηνικού Πολεμιστή" τώρα ένα δεύτερο βιβλίο-σταθμός από τον Νταν Μίλμαν.

Ένα βιβλίο που σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις σε Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία, κάνοντας πλέον τον γνωστό πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής, διάσημο σ" όλο τον κόσμο και ως συγγραφέα. Αυτή τη φορά, ο Νταν ξεκινά για την ονειρική Χαβάη. Εκεί, θα μαθητεύσει δίπλα σε μια εκπληκτική γυναίκα-σαμάνο, παλιά φίλη του πρώτου του δασκάλου - του Σωκράτη.

Εκείνη θα τον μυήσει στη φιλοσοφία και τα μυστικά των καχούνα - σαμάνων της Χαβάης, που έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν με τα ζώα και τα φυτά και να χειρίζονται τις δυνάμεις της φύσης!

Κοντά της ο Νταν θα περάσει μια σειρά από εκπληκτικές εμπειρίες, περιπέτειες και δοκιμασίες, που θ" ανοίξουν νέους ορίζοντες ακόμη και σε ένα άτομο σαν κι αυτόν. Μέσα απ" αυτές, θα ανακαλύψει το Μονοπάτι της Καρδιάς και θα κατορθώσει το Μεγάλο Άλμα...

Το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα λογοτεχνικό διαμάντι. Αναφέρεται σε αληθινές καταστάσεις και γεγονότα, που ο συγγραφέας είχε την τύχη να βιώσει προσωπικά και παραθέτει διεξοδικές μεθόδους και τρόπους εξερεύνησης του "εαυτού", άγνωστους μέχρι σήμερα στη Δύση.

Γι" αυτό και δεν μας μεταφέρει απλά στους γοητευτικούς κόσμους της εσωτερικής περιπέτειας, αλλά η "δόνησή" του καταφέρνει ν" αγγίζει άμεσα την καρδιά του αναγνώστη, μεταμορφώνοντας την πεζή καθημερινότητα σ" ένα συναρπαστικό μυστικό ταξίδι! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
5,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Άριστη κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ωραιοκαστρο, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
12,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ανάβυσσος, Αττική
Όροι παράδοσης
25,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση.Είναι σε περιορισμένη διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.