Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM
Τιμή από
8,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία αναφορικά με την τεχνολογία και το δίκτυο GSM. Από όσο γνωρίζουν οι συγγραφείς δεν υπάρχει κάποιο σύγχρονο σύγγραμμα, το οποίο να παρουσιάζει και να εξηγεί πλήρως το δίκτυο GSM. Τα λίγα ελληνικά συγγράμματα, που υπάρχουν, είτε αναφέρονται γενικά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες στο δίκτυο και τις λειτουργίες του, είτε αναλίσκονται σε πολύ εξειδικευμένα θέματα της τεχνολογίας GSM, τα οποία αφορούν απλώς μαθηματικά μοντέλα και τεχνικές κυτταρικού σχεδιασμού. Αυτές οι πληροφορίες δεν ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών, αλλά κυρίως ερευνητές ή μεταπτυχιακούς φοιτητές με πολύ περιορισμένο όμως ερευνητικό αντικείμενο.

Τρεις είναι οι κύριοι στόχοι του συγγράμματος. Ο πρώτος αναφέρεται στη σφαιρική παρουσίαση του αντικειμένου του δικτύου GSM. Ο δεύτερος στόχος είναι το εύρος του αναγνωστικού κοινού, δηλαδή οι συγγραφείς φιλοδοξούν το παρόν να αποτελέσει έναν καλό οδηγό για φοιτητές πολυτεχνικών, τεχνολογικών και πανεπιστημιακών σχολών, βοήθημα επίσης για καθηγητές, οι οποίοι διδάσκουν το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας, εργαζόμενους σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, managers εταιρειών κινητής τηλεφωνίας χωρίς ιδιαίτερη σχέση με τηλεπικοινωνίες και, τέλος, απλούς αναγνώστες, οι οποίοι θα ήθελαν να διαβάσουν και να ενημερωθούν σχετικά με το αντικείμενο. Ο τρίτος στόχος είναι η παρουσίαση της τεχνολογίας του δικτύου GSM, τόσο από τη θεωρητική πλευρά, όσο και από αυτή της εφαρμογής. Η πολυετής εργασιακή απασχόληση σε εταιρείες σχετικές με το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας και η συνολική εμπειρία των συγγραφέων, αποτελούν πεποίθηση τους ότι έχουν παρουσιάσει το αντικείμενο της κινητής τηλεφωνίας από τη σκοπιά της λειτουργίας και του σχεδιασμού του δικτύου και όχι από τον ξερό και μονότονο μαθηματικό τρόπο παρουσίασης.

Τέλος, για κάποιους αναγνώστες, οι οποίοι δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση με τα μαθηματικά, υπάρχουν κεφάλαια με μαθηματική ανάλυση πιθανοτήτων, στατιστικών κατανομών, συνδυαστικής ανάλυσης και τηλεπικοινωνιακής κίνησης.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
30,00 € Σαν καινούριο
άθικτο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
8,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Άψογη κατάσταση
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή.
Πειραιάς, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.