ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ASSEMBLY ΓΙΑ ΤΑ PC

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ASSEMBLY ΓΙΑ ΤΑ PC
Τιμή από
35,00 €
38,25 €
Εξοικονομείς 8%
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Οι Peter Norton και Jοhn Socha, δημιουργοί των Norton Utilities και Norton Commander, σας δείχνουν τους τρόπους με τους οποίους θα αξιοποιήσετε την ισχύ της γλώσσας assembly, στο μέγιστο δυνατόν. Αρχίστε μαθαίνοντας τις εντολές των επεξεργαστών 80x86, και συνεχίστε αμέσως με πιο προχωρημένα θέματα, που θα βρείτε πολύτιμα στη δημιουργία εμπορικών προγραμμάτων. Στο βιβλίο της Assembly για τα PC, θα βρείτε τα εξής:

-Μία αναλυτική κάλυψη της δεκαεξαδικής αριθμητικής, των διακοπών λογισμικού (software interrupts), και των διαδικασιών (procedures) και υπορουτινών (subroutines) της assembly

-Βήμα προς βήμα οδηγίες για τη δημιουργία και την τροποποίηση ενός μεγάλου προγράμματος assembly που εκτείνεται σε πολλά αρχεία - θα δείτε στην πράξη την σταδιακή βελτίωση (stepwise refinement) και τον τμηματικό σχεδιασμό (modular design)

-Πρακτικές συμβουλές και τεχνάσματα για τη χρήση τομέων μνήμης, κώδικα assembly σε προγράμματα για Windows, και προγραμματισμό σε προστατευμένη κατάσταση (protected mode) για τα συστήματα 386 και 486

-Οδηγίες για τη σύνδεση και τη συμπερίληψη κώδικα assembly σε προγράμματα C και C++, με τη βοήθεια in-line assembly.

Όταν διαβάσετε το βιβλίο αυτό, θα ξέρετε να γράφετε προγράμματα σε κώδικα assembly, και να χρησιμοποιείτε κώδικα assembly σε προγράμματα C και C++. Στην πορεία, θα μάθετε πολλές τεχνικές που χρησιμοποιούνται από τους επαγγελματίες προγραμματιστές για την απλοποίηση των προγραμμάτων, τη μείωση του χρόνου προγραμματισμού και την αύξηση της απόδοσης, και τη γραφή ευανάγνωστων και αξιόπιστων προγραμμάτων. [...] (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
  • Συγγραφείς: Peter Norton - John Socha
  • Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
  • Έτος: 2009
  • ISBN-13: 9789602092347
  • ISBN-10: 9602092343
  • Κατηγορίες: C & C++
Με γνωστά μεταφορικά
35,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.