ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟ
Τιμή από
20,00 €
35,00 €
Εξοικονομείς 42% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Από τα πρώτα βήματα του Διαδικτύου και του Παγκόσμιου Ιστού έχουμε φτάσει σήμερα να ζούμε και να λειτουργούμε σε μία κοινωνία που εξαρτά το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας, της διασκέδασης, των επικοινωνιών και των σχέσεών της στις μεγάλες αυτές εφευρέσεις.

Καθώς, οι τεχνολογίες εξελίσσονται είναι αναγκαίο να υπάρχει ένας βασικός κορμός γνώσης ως προαπαιτούμενο σε διάφορα εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και επίπεδα, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων.

Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο Παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.

Η προσέγγισή του παραμένει αυστηρά εκπαιδευτική και σφαιρική και αποφεύγεται, στο μέτρο του δυνατού, η προσέγγιση ενός απλού εγχειριδίου.

Ο τρόπος οργάνωσης της ύλης επιτρέπει μια αρθρωτή χρήση των παρουσιαζόμενων εννοιών, εφαρμογών και τεχνολογιών ανάλογα με το περιβάλλον διδασκαλίας ή το υπόβαθρο και τις απαιτήσεις του αναγνώστη.

Είναι γεγονός ότι οι εξελίξεις στο χώρο αυτό είναι ραγδαίες. Το βιβλίο είναι επίκαιρο, λειτουργικό και δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω εμβάθυνση των γνώσεων και για επέκταση σε νέες πλατφόρμες και υπηρεσίες που καθημερινά αναδύονται. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
20,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Σε άριστη κατάσταση. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ. Ό
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
20,00 € Σαν καινούριο
Δεν εχει χρησιμοποιηθει σαν καινουριο καμια σημειωση μεσα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Νέα Σμύρνη, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.