Τεχνολογίες διαδικτύου

Τεχνολογίες διαδικτύου
Τιμή από
10,00 €
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

Το βιβλίο "Τεχνολογίες διαδικτύου" έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.

Με την ραγδαία εξάπλωση του Διαδικτύου σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εφεύρεσης του παγκόσμιου Ιστού, Η ευκολία με την οποία προσπελαύνουμε πληροφορίες σε απομακρυσμένους δικτυακούς τόπους οδήγησε σύντομα στην εκρηκτική ανάπτυξη δικτυακών εφαρμογών που προσφέρουν παντός είδους προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ανάπτυξη εξειδικευμένων γλωσσών προγραμματισμού για τον Παγκόσμιο Ιστό ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας εξάπλωσης και γενίκευμενης χρήσης του. Παράλληλα, παρατηρείται η ύπαρξη πληθώρας βιβλίων που αναλύουν το φαινόμενο αυτό, προσφέρουν τεχνικές οδηγίες για την ανάπτυξη Επιτυχημένων εφαρμογών και με μεγάλη επιτυχία ενημερώνουν τον αναγνώστη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ACS Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Μαρκόπουλο, Αττική
Όροι παράδοσης
15,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλιο ειναι αχρησιμοποιητο και χωρις σημειωσεις!
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άγιος Δημήτριος, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.