Τεχνολογίες διαδικτύου

Τεχνολογίες διαδικτύου
Τιμή:
9,99 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το βιβλίο "Τεχνολογίες διαδικτύου" έχει σκοπό να περιγράψει με εισαγωγικό τρόπο τις τεχνολογίες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Διαδίκτυο και ο παγκόσμιος Ιστός και να αναφερθεί με περισσότερη λεπτομέρεια στην ανάπτυξη εφαρμογών, με τη χρήση συγκεκριμένων εργαλείων/γλωσσών.

Με την ραγδαία εξάπλωση του Διαδικτύου σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι κυρίως αποτέλεσμα της εφεύρεσης του παγκόσμιου Ιστού, Η ευκολία με την οποία προσπελαύνουμε πληροφορίες σε απομακρυσμένους δικτυακούς τόπους οδήγησε σύντομα στην εκρηκτική ανάπτυξη δικτυακών εφαρμογών που προσφέρουν παντός είδους προϊόντα και υπηρεσίες.

Η ανάπτυξη εξειδικευμένων γλωσσών προγραμματισμού για τον Παγκόσμιο Ιστό ήταν ένα φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας εξάπλωσης και γενίκευμενης χρήσης του. Παράλληλα, παρατηρείται η ύπαρξη πληθώρας βιβλίων που αναλύουν το φαινόμενο αυτό, προσφέρουν τεχνικές οδηγίες για την ανάπτυξη Επιτυχημένων εφαρμογών και με μεγάλη επιτυχία ενημερώνουν τον αναγνώστη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
9,99 € Σαν καινούριο
ανοιγμενο μετρημενες φορες
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή και Χέρι με χέρι.
Ηλιούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
15,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλιο ειναι αχρησιμοποιητο και χωρις σημειωσεις!
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Άγιος Δημήτριος, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.