Τα ημερολόγια του Kurt Cobain

Τα ημερολόγια του Kurt Cobain
Μη διαθέσιμο προς πώληση
Περιγραφή

"Τα ημερολόγια του Kurt Cobain", το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που προκάλεσε πάταγο στο εξωτερικό ήδη από την προδημοσίευσή του στο περιοδικό Newsweek τον περασμένο Οκτώβριο και έγινε διεθνές μπεστ σέλερ από την πρώτη εβδομάδα έκδοσής του, κυκλοφορεί σε μορφή δίγλωσσου, πολυτελούς λευκώματος από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρατίθενται τα αυθεντικά χειρόγραφα του Kurt Cobain όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν στην πρωτότυπη αμερικάνικη έκδοση οι σελίδες συνοδεύονται από διευκρινιστικές λεζάντες όπου θεωρήθηκε απαραίτητο για τη διευκόλυνση της ανάγνωσης. Στο δεύτερο μέρος-παράρτημα περιλαμβάνεται επίμετρο του επιμελητή του βιβλίου Κανέλλου Τερζή, η μετάφραση των ημερολογίων καθώς και επεξηγηματικά σχόλια.

Τα ημερολόγια περιέχουν στίχους, σκίτσα και κείμενα με τις σκέψεις του Kurt Cobain για τη δόξα, τη μουσική και τους ανθρώπους που αγόραζαν και πουλούσαν αυτόν και τη μουσική του. Αποκαλύπτουν την ανθρώπινη πλευρά του δημιουργού και φωτίζουν τους λόγους που τον οδήγησαν στο τραγικό του τέλος.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.