Τα ημερολόγια του Kurt Cobain

Τα ημερολόγια του Kurt Cobain
Τιμή από
31,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 4 metabookers
Περιγραφή

"Τα ημερολόγια του Kurt Cobain", το συγκλονιστικό ντοκουμέντο που προκάλεσε πάταγο στο εξωτερικό ήδη από την προδημοσίευσή του στο περιοδικό Newsweek τον περασμένο Οκτώβριο και έγινε διεθνές μπεστ σέλερ από την πρώτη εβδομάδα έκδοσής του, κυκλοφορεί σε μορφή δίγλωσσου, πολυτελούς λευκώματος από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παρατίθενται τα αυθεντικά χειρόγραφα του Kurt Cobain όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν στην πρωτότυπη αμερικάνικη έκδοση οι σελίδες συνοδεύονται από διευκρινιστικές λεζάντες όπου θεωρήθηκε απαραίτητο για τη διευκόλυνση της ανάγνωσης. Στο δεύτερο μέρος-παράρτημα περιλαμβάνεται επίμετρο του επιμελητή του βιβλίου Κανέλλου Τερζή, η μετάφραση των ημερολογίων καθώς και επεξηγηματικά σχόλια.

Τα ημερολόγια περιέχουν στίχους, σκίτσα και κείμενα με τις σκέψεις του Kurt Cobain για τη δόξα, τη μουσική και τους ανθρώπους που αγόραζαν και πουλούσαν αυτόν και τη μουσική του. Αποκαλύπτουν την ανθρώπινη πλευρά του δημιουργού και φωτίζουν τους λόγους που τον οδήγησαν στο τραγικό του τέλος.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
31,00 € Σαν καινούριο
Σχεδόν ολοκαίνουρια κατάσταση. Μόνο πρόβλημα μια μικρή καφέ κηλίδα που φαίνεται στα πλάγια του βιβλίου όταν είναι κλεισμένο και ίσως μια ακόμη αχνή... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 85€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.