Τα αντισταθμιστικά ωφελήματα στην ελληνική αμυντική βιομηχανία

Τα αντισταθμιστικά ωφελήματα στην ελληνική αμυντική βιομηχανία
Τιμή:
3,50 €
11,02 €
Εξοικονομείς 68 % 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

[...] Η βιομηχανία αντέδρασε προσαρμόζοντας την παραγωγή της μέσα από προγράμματα αναδιάρθρωσης των δομών και των δραστηριοτήτων της με την αξιοποίηση των τεχνολογιών "Διττής χρήσης" και "Μετατροπής χρήσης" και με τη συνεχή ενίσχυση των πωλήσεών της έξω από τα εθνικά ή τα συμμαχικά της σύνορα. Τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα (ΑΩ) που σχετίζονται με την υλοποίηση αμυντικών εξοπλισμών, χρησιμοποιήθηκαν σαν εργαλείο marketing, δηλαδή σαν ένας τρόπος εξώθησης του πελάτη στην πραγματοποίηση της αγοράς και ταυτόχρονα σαν ένα οικονομικό εργαλείο.

Η Ελλάδα, λόγω των ιδιαίτερων προβλημάτων εθνικής ασφαλείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο τέταρτο του 20ού αιώνα, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους αγοραστές οπλικών συστημάτων. Σημαντικοί και απαραίτητοι για την ανάπτυξη της χώρας πόροι διατίθενται για την άμυνα.

Οι αλλαγές που συμβαίνουν με την παγκοσμιοποίηση, και της αμυντικής βιομηχανίας, σε συνδυασμό με τις ανατροπές που προκαλεί η "Επανάσταση στις Στρατιωτικές Υποθέσεις" και η αντιπαράθεση μεταξύ της ενοποιημένης ευρωπαϊκής και αμερικανικής αμυντικής βιομηχανίας προσφέρουν μια τελευταία ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Η επιδίωξη, από ελληνικής πλευράς, ρεαλιστικών στόχων θα βοηθούσε σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση, αφού θα έπρεπε να συγκεντρωθούν και να αξιοποιηθούν οι σπανίζοντες πόροι κατά τον καλύτερο τρόπο [...]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
3,50 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 49€.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.