Σύστημα βιβλιογραφίας

Σύστημα βιβλιογραφίας
Τιμή από
8,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Ένας πρακτικός οδηγός για την ανάγνωση-χρήση των εκδομένων βιβλιογραφιών και για τη σύνταξη μιας βιβλιογραφίας. Οδηγός πρακτικός αλλά και θεωρητικό εγχειρίδιο σ` ένα συνδυασμό ο οποίος στρέφεται στην ικανοποίηση των αναγκών όσων ασχολούνται με τη βιβλιογραφία, τη βιβλιοθηκονομία και εκείνων οι οποίοι περιστασιακά βρίσκονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα της καταγραφής δημοσιευμάτων σε εργασίες τους.

"Βιβλιογραφία για όλους" θα ήταν ίσως ο πιο ακριβής τίτλος του επιτυχημένου αυτού βιβλίου εξαιτίας και μόνο της εκλαϊκευτικής του πρόθεσης να σταθεί βοηθός σε θέματα τα οποία δεν διδάσκονται αλλά μαθαίνονται. Το ξεφύλλισμα του βιβλίου και μόνο, αποκαλύπτει στον υποψήφιο χρήστη του την ευρύτητα των κεφαλαίων τα οποία σχετίζονται με τη βιβλιογραφία και τη σχολαστικότητα με την οποία παρουσιάζονται οι βιβλιογραφικές περιπτώσεις με παραδείγματα προσιτά στην κατανόηση γι` αυτούς που θέλουν να προσεγγίσουν το κεφάλαιο "βιβλιογραφία".

Το "Σύστημα βιβλιογραφίας" με το "Οργάνωσε τη βιβλιοθήκη σου" είναι τα δύο βιβλία που βοηθούν όποιον ασχολείται με βιβλία, βιβλιοθήκες, βιβλιογραφίες και θέλει να οργανώσει συστηματικά το έντυπο υλικό που σωρεύεται όλο και σε πιο μεγάλες δόσεις γύρω μας.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
8,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
25,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι σε άριστη κατάσταση. Είναι εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Γλυφάδα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.