ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ/ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ/ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
Τιμή από
15,00 €
11,49 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στο βιβλίο παρουσιάζονται ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό και τη ζωή μας, τις καταστάσεις που βιώνουμε, τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους και τους πόρους που μπορούν να μας υποστηρίξουν να διαχειριστούμε τις προκλήσεις. Όλοι αυτοί οι παράγοντες και οι πόροι συμβάλλουν, με κάποιο τρόπο και σε κάποιο βαθμό, στην ευημερία μας.

Στόχος του βιβλίου δεν είναι να δώσει απαντήσεις, αλλά να καλλιεργήσει το έδαφος για να δημιουργηθούν ερωτήσεις σχετικά με την ευημερία και πώς μπορούμε να τη βιώνουμε στην καθημερινότητά μας μέσα από μία διαδικασία προσωπικής αλλαγής.

Δεν είναι εγχειρίδιο αυτοβοήθειας. Αποτελεί κυρίως μια ανάγνωση των πηγών που αναφέρονται στην ευημερία. Μέσα από την ανάγνωσή του, οι αναγνώστες μπορούν να διακρίνουν τη δυνατότητα προσωπικής αλλαγής και τα περιθώρια επιλογής που έχουν καθημερινά στη ζωή τους

Το βιβλίο αυτό σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, δυνατότητας, επίγνωσης, επιλογής και προσαρμογής. Δεν πρέπει να σας αγχώνει. Αρκεί ένα βήμα τη φορά, γιατί όλα τα ταξίδια έτσι αρχίζουν. Ακόμα και το ταξίδι του κόσμου σε 80 ημέρες, με ένα βήμα τη φορά αρχίζει. Εκείνη την ανεπανάληπτη στιγμή που ανοίγετε την πόρτα, και κάνετε το πρώτο βήμα προς τη νέα εμπειρία.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
15,00 € Σαν καινούριο
Με αφιέρωση στην πρώτη σελίδα
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Βύρωνας, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.