ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑ
Τιμή από
30,00 €
93,46 €
Εξοικονομείς 67% 🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Το όνομα του Alan Apley έχει συνδεθεί άρρηκτα με την ορθοπαιδική πράξη. Για περισσότερο από 30 χρόνια το βιβλίο του, με τις εκάστοτε ανανεωμένες εκδόσεις του, αποτελεί ορόσημο για την επιστήμη της ορθοπαιδικής χειρουργικής, με την έννοια ότι εν ολίγοις σηματοδοτεί το όριο εκείνο πέρα από το οποίο μια καινοτόμος τεχνική ή προσέγγιση καθιερώνεται επισήμως στην κλινική μας πράξη.

Πολύτιμο βοήθημα για τους έμπειρους ειδικευόμενους και ειδικούς ορθοπαιδικούς, προσεγγίζει με διδακτικό και επιστημονικά άρτιο τρόπο όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της ειδικότητας, με εξαίρεση τις χειρουργικές τεχνικές, καθώς δεν ήταν στις προθέσεις των συγγραφέων να συμπεριλάβουν στο έργο αυτό και έναν χειρουργικό άτλαντα.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσω την σημαντική στροφή που συντελείται στον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς αυτής της έκδοσης προσεγγίζουν το θέμα των βιβλιογραφικών αναφορών. Οι παραπομπές στην τρέχουσα βιβλιογραφία επιλέχθηκαν με προσοχή, έτσι ώστε ο αναγνώστης να είναι σε θέση να διερευνήσει τα ζητήματα σε μεγαλύτερο βάθος από αυτό που καθιστά εφικτό το μέγεθος του παρόντος βιβλίου. Περιλαμβάνονται, όμως, και παραπομπές σε παλιότερα άρθρα που αποτέλεσαν ορόσημο για την πρόοδο της κατανόησης των ορθοπαιδικών παθήσεων.

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αυτού του βιβλίου είναι η μακρά του παράδοση στις καινοτομίες, σημάδι του πόσο βαθιά οι συγγραφείς κατανοούν τόσο τις ανάγκες των διδασκομένων, όσο και τις ανάγκες της σύγχρονης κλινικής πράξης.

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου χαρακτηρίζεται από μεταφραστική και καλλιτεχνική αρτιότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να συγχαρώ δημοσίως όλους όσους συνεργάστηκαν για την παρούσα έκδοση, καθώς και τον εκδοτικό οίκο Π.Χ. Πασχαλίδης που μας έδωσε την ευκαιρία να φέρουμε ένα ακόμα σημαντικό βιβλίο στην Ελληνική αγορά. (Παναγιώτης Σουκάκος, από τον πρόλογο στην ελληνική έκδοση)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
30,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πολύ καλή κατάσταση. Λίγες υπογραμμίσεις. Με σκληρό εξώφυλλο.
Πληρωμή με Κάρτα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική.
Νίκαια, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.