Σύγχρονη Μικροοικονομική Ανάλυση

Σύγχρονη Μικροοικονομική Ανάλυση
Τιμή από
40,00 €
44,60 €
Εξοικονομείς 10%
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλουν 2 metabookers
Περιγραφή

Η οικονομική επιστήμη είναι ο επιστημονικός κλάδος που εξετάζει την οικονομία. Το αντικείμενο της οικονομικής επιστήμης από τα μέσα του 1930 χωρίστηκε σε δύο μεγάλα πεδία: τη μικροοικονομική και τη μακροοικονομική επιστήμη, που είναι αναπόσπαστα μέρη της οικονομικής θεωρίας, γιατί είναι αδύνατο να κατανοήσουμε πολλά προβλήματα χωρίς την πλήρη γνώση και των δύο αυτών κλάδων.

Η μακροοικονομική θεωρία ασχολείται με τη συμπεριφορά και τα προβλήματα του οικονομικού συστήματος στο σύνολό τους και τις σχέσεις των μακροοικονομικών μεγεθών της οικονομίας. Συγκεκριμένα, ασχολείται κυρίως με τη θεωρία του εθνικού εισοδήματος, τη θεωρία της απασχόλησης, τη θεωρία της κατανάλωσης, της επένδυσης, της οικονομικής ανάπτυξης - μεγέθυνσης και τέλος με τη θεωρία των οικονομικών διακυμάνσεων.

Η μικροοικονομική ανάλυση που είναι το αντικείμενο του παρόντος βιβλίου, ασχολείται κυρίως με τη συμπεριφορά και τα προβλήματα των επιμέρους οικονομικών μονάδων (ατόμων, νοικοκυριών, επιχειρήσεων) της οικονομίας. [...] (Από τον πρόλογο των συγγραφέων)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
40,00 € Σαν καινούριο
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
40,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία
45,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλίο είναι όπως όταν έγινε η παραλαβή από το βιβλιοπωλείο. Εκτός από μερικές υπογραμμίσεις μόνο στα περιεχόμενα είναι κυριολεκτικά σαν καινούριο.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ν. Ιωνια Βολου, Θεσσαλία
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.