Σωφρονιστικός κώδικας και συναφή κείμενα

Σωφρονιστικός κώδικας και συναφή κείμενα
Τιμή από
9,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η παρούσα δεύτερη έκδοση κρίθηκε αναγκαία μετά την εξάντληση της πρώτης έκδοσης, η οποία και κατέδειξε το ενδιαφέρον των αναγνωστών για το βιβλίο, καθώς και μετά την ψήφιση νέων νομοθετημάτων τα οποία έπρεπε να συμπεριληφθούν στα ήδη υπάρχοντα κείμενα, είτε αυτούσια είτε ως τροποποιητικά επί μέρους διατάξεων.

Στην παρούσα έκδοση περιέχονται κωδικοποιημένα, με τις μέχρι σήμερα τροποποιήσεις τους, τα εξής νομοθετικά κείμενα:

- Ο Σωφρονιστικός Κώδικας Ν. 2776/1999, με την Εισηγητική και Αιτιολογική του Έκθεση και συνημμένα Παραρτήματα - Το δέκατο τέταρτο κεφάλαιο του Ν. 1851/1989 : "Κώδικας βασικών κανόνων για τη μεταχείριση των κρατουμένων και άλλες διατάξεις" - Το Ν.Δ. 68/1968: "Συμβούλιο Χαρίτων" - Η Υπουργική Απόφαση 6161/2000: "Άσκηση εκλογικού δικαιώματος κρατουμένων" - Η Υπουργική Απόφαση 58819/2003: "Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας Γενικών Καταστημάτων Κράτησης τύπου Α΄και Β΄" - Οι Στοιχειώδεις κανόνες κράτησης των κρατουμένων του ΟΗΕ (1957) και οι αντίστοιχοι του Συμβουλίου της Ευρώπης - Η Έκθεση (1994) της Βουλής για την κατάσταση στις ελληνικές φυλακές και τις δυνατότητες βελτίωσης του σωφρονιστικού συστήματος της χώρας - Η Γνώμη της Ολομέλειας Εισαγγελικών λειτουργών του Αρείου Πάγου για το Σχέδιο του Σωφρονιστικού Κώδικα καθώς και οι Γνώμες του Τομέα Ποινικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, Χέρι με χέρι και Γενική Ταχυδρομική.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
9,00 € Σαν καινούριο
ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΑ ΜΕ ΣΤΥΛΟ.Όπως όλα τα βιβλ... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 20€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.