ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (5Η ΕΚΔΟΣΗ)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ (5Η ΕΚΔΟΣΗ)
Τιμή από
35,00 €
106,80 €
Εξοικονομείς 67% 🔥🔥
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Στον Πρόλογο ενός βιβλίου συνηθίζεται να παραθέτει ο συγγραφέας τους λόγους που τον ώθησαν στη συγγραφή του βιβλίου. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θεωρώ ότι και οι λόγοι της παρούσας έκδοσης είναι μάλλον προφανείς: η επιθυμία να καλύψω την ανάγκη των αναγνωστών με ένα ευκολονόητο και ευανάγνωστο εγχειρίδιο για τη στρατηγική του μάρκετινγκ.

Έτσι, αποφάσισα να μην ακολουθήσω την προβλεπόμενη διαδικασία και να μιλήσω για την ιδιαίτερη σχέση που έχω αναπτύξει με το στρατηγικό μάρκετινγκ -τη διαδικασία και την επιστήμη που μελετά τη λειτουργία του μάρκετινγκ- από την αρχή της σταδιοδρομίας μου. Σχέση, η οποία μετρά δεκαετίες, από την εποχή των μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών μου στο Stern School of Business του New York University και η οποία επισφραγίστηκε επιλέγοντας το συγκεκριμένο μάθημα για διδασκαλία και στην ακαδημαϊκή μου σταδιοδρομία.

Στην πέμπτη έκδοση του τόμου με τον τίτλο "Στρατηγικό Μάρκετινγκ" νιώθω την ανάγκη να τονίσω και βέβαια να εξηγήσω τον συσχετισμό των όρων "στρατηγικό" και "μάρκετινγκ", πέρα από τον προφανή αλλά και "μυωπικό" συσχετισμό ότι ο πρώτος όρος είναι επιθετικός προσδιορισμός του δεύτερου. Στην πραγματικότητα, η στρατηγική και το μάρκετινγκ έχουν μια σχέση πολύ πιο ισχυρή και ουσιαστική - η στρατηγική είναι μία από τις προϋποθέσεις επιτυχίας των επιλογών μάρκετινγκ που έχει στη διάθεσή της μια επιχείρηση.

Όσον αφορά την πατρότητα του όρου μάρκετινγκ -δηλαδή το να διευθύνει κάποιος μια επιτίμηση εφαρμόζοντας πολιτικές που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών και των τάσεων της αγοράς- δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι ανήκει στην Αμερική. Την πατρότητα όμως της στρατηγικής θεώρησης της εφαρμογής του μάρκετινγκ στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων διεκδικούν πολλοί -όλοι οι σπουδαίοι στρατηλάτες στα πεδία των μαχών ή οι στραγγιστές που χάραξαν στρατηγικές για μάχες-ορόσημα. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
60,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
78,00 € Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 65€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
35,00 € Καλή κατάσταση
Ελαφρώς τσαλακωμένη και λερωμένη η πίσω σελίδα.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.