Κατηγορίες    Επιχειρήσεις    Marketing    Στρατηγικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ
Στρατηγικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ

Στρατηγικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ

Λεπτομέρειες
15,00 € 35,00 € 2 Διαθέσιμο
45,45 €

Εξοικονομείς 66% 🔥🔥

Κατάσταση: Σαν καινούριο
Εμφάνισε
2 αγγελίες

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ελληνικό πανεπιστημιακό σύγγραμμα στο χώρο του Μάρκετινγκ στα διαδικτυακά-ηλεκτρονικά αγοραστικά τοπία με έμφαση στη στρατηγική. Η αναγκαιότητα που οδήγησε στη συγγραφή του οφείλεται στην εξέλιξη του Διαδικτύου από ένα επικοινωνιακό μέσο σε περιβάλλον ανάπτυξης επιχειρηματικής δραστηριότητας και χρήσης των σχετικών τεχνολογικών εξελίξεων.

Οι αρχές που καθοδήγησαν τη συγγραφή αυτού του βιβλίου είναι οι ακόλουθες:

Οι δραστηριότητες ηλεκτρονικού μάρκετινγκ δεν πραγματοποιούνται μόνο από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κατεύθυνση του ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά από το σύνολο των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, εν μέρει ή συνολικά, στα διαδικτυακά αγοραστικά τοπία. Επομένως, κεντρική θέση διατηρεί το γενικότερο πλαίσιο αρχών και στρατηγικών του μάρκετινγκ και όχι του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα ζητήματα που αναπτύσσονται στοχεύουν και αποσκοπούν στην κατανόηση του συνόλου των επιχειρηματικών πρακτικών μάρκετινγκ στο ψηφιακό περιβάλλον. Κατά συνέπεια, καταβλήθηκε προσπάθεια τα ζητήματα που πραγματεύεται το βιβλίο να αφορούν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν, παράλληλα με τις φυσικές, και στις ηλεκτρονικές αγορές. Βέβαια, όπου απαιτείται, παρουσιάζονται οι ιδιαιτερότητες αντιμετώπισης θεμάτων μάρκετινγκ που αφορούν αποκλειστικά τις πλήρως ηλεκτρονικές επιχειρήσεις.

Η ερευνητική περιοχή του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ είναι σημαντικά ενεργή με αρκετά σημεία τριβής. Απαιτείται, λοιπόν, η παράθεση του συνόλου των αιτιολογημένων αντιπαρατιθεμένων απόψεων με άξονα την παραδειγματική εφαρμογή τους. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Αγγελίες

Στρατηγικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ
15,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
Ταχυδρομείο Αντικαταβολή Χέρι με χέρι
Πληρωμή με:
Εθνική Alpha
Στρατηγικό ηλεκτρονικό μάρκετινγκ
35,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
Ταχυδρομείο Χέρι με χέρι Όροι παράδοσης
Πληρωμή με:
Πειραιώς Paypal
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.