ΣΩΚΡΑΤΗΣ «ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΣΟΦΩΤΑΤΟΣ»

ΣΩΚΡΑΤΗΣ «ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ ΣΟΦΩΤΑΤΟΣ»
Τιμή από
18,00 €
23,40 €
Εξοικονομείς 23% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

"Θα μπορούσα να ανταλλάξω όλη μου την τεχνολογία για ένα απόγευμα με τον Σωκράτη" είχε πει ο Στηβ Τζομπς, μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες στον χώρο της τεχνολογίας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη μας.

Το αρχαίο κείμενο του Διογένη Λαερτίου, μας προσφέρει ακριβώς μια ανέλπιστη προσωπική συνάντηση μαζί του, καθώς διαβάζοντάς το, αισθανόμαστε τον Σωκράτη δίπλα μας, να μας μιλάει για θέματα στα οποία υπήρξε πρωτοπόρος, να μας αποκαλύπτει τα σημαντικότερα μυστικά της Φιλοσοφίας του και να μας εκμυστηρεύεται άγνωστες πτυχές της ζωής του, που ούτε καν φανταζόμαστε.

Ο Σωκράτης, μας ζητάει να "ανταλλάξουμε" τον εγωισμό και την άγνοια που καθυστερούν την εξέλιξή μας, με την διαρκή αναζήτηση και επίτευξη ενός αγαθού τρόπου ζωής που μπορεί να μας οδηγήσει στην Ευδαιμονία και το Ευ ζην.

Ο γνησιότερος Αθηναίος Φιλόσοφος μας αποκαλύπτει ότι στην προσωπική του ζωή είναι ταυτοχρόνως και ένας Σπαρτιάτης Μαχητής, που εφαρμόζει πρακτικά στην καθημερινότητά του, την πολεμική τέχνη του Παγκρατίου και τις Ηθικές Αρχές που το διέπουν.

Ας μεταφερθούμε λοιπόν πίσω στον χρόνο προκειμένου να συναντήσουμε από κοντά τον Σωκράτη και ας ακούσουμε προσεκτικά όλα όσα έχει να μας εκμυστηρευτεί... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
18,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.