Σκεύος εκλογής

Σκεύος εκλογής
Τιμή από
7,00 €
15,09 €
Εξοικονομείς 53% 🔥🔥
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλουν 4 metabookers
Περιγραφή

Με τη βοήθεια του καλού μας Θεού δίνουμε στην αγάπη σας το δεύτερο βιβλίο, πού είχαμε αναγγείλει και πού άφορα πάλι σε γεγονότα από την ζωή του μακαριστού Γέροντα Παϊσίου με τίτλο "Σκεύος εκλογής".

Αισθάνομαι όμως την ανάγκη να ζητήσω από την αγάπη σας να με συγχωρήσετε, πού καθυστέρησα την έκδοση του βιβλίου αυτού. Αυτό δεν έγινε για άλλους λόγους, αλλά επειδή δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τί θα μπορούσε να συμβεί, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο με τίτλο "Ο Γέρων Παΐσιος". Το βιβλίο είχε πάρα πολύ μεγάλη κυκλοφορία, πού - όπως όσοι γνωρίζουν μας πληροφορούν - δεν έχει ξανασυμβεί στα εκκλησιαστικά δεδομένα. Επίσης, μετά από αιτήσεις πού είχαμε από τούς αδελφούς μας του εξωτερικού, το πρώτο βιβλίο μεταφράζεται και σιγά - σιγά θα κυκλοφορήσει σε δώδεκα ξένες γλώσσες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχοντας μια διακίνηση χιλιάδων αντιτύπων κάθε μήνα και την φροντίδα για την μετάφραση στις δώδεκα ξένες γλώσσες, κατέστη αδύνατον να είμαι συνεπής στην εκ των προτέρων κανονισμένη εκδοτική συνάντησή μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εσάς, επειδή με τόσο μεγάλη αγάπη περιβάλατε το βιβλίο αυτό, αλλά ταυτόχρονα και με πολλή επιείκεια είδατε το συγγραφέα, ό όποιος - κατά πάντα άπειρος - τόλμησε για πρώτη φορά να γράψει και μάλιστα για ένα Γέροντα, ό όποιος με την αγία του ζωή σημάδεψε κυριολεκτικά τον αιώνα μας. Αν και τα πνευματικά και συγγραφικά μου λάθη ήταν πάρα πολλά, εν τούτοις η καλοσύνη σας τα παρέβλεψε.

Κυρίως όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ομολογήσω ταπεινά πώς φρόνημά μου είναι ότι η μεγάλη αύτη εκδοτική επιτυχία οφείλεται πρώτα απ" όλα στην Χάρη του Θεού, πού διά της συνεργίας της μόνον επιτυγχάνεται ότι αγαθό, καθώς και στις ευχές του Γέροντα, ο όποιος, όταν ακόμη το βιβλίο ήταν στο τυπογραφείο, με θαυμαστό τρόπο και παρουσία όλων των εκεί εργαζομένων έδειξε ότι συνεργούσε. Κατά δεύτερο λόγο η επιτυχία αυτή οφείλεται στην μεγάλη αγάπη και ευλάβεια προς τον μακαριστό Γέροντα, πού πάντοτε διέκρινε την γεμάτη από αρχοντιά ψυχή σας και στην δίψα πού είχατε, να μάθετε κάτι από τη ζωή του. Ο συγγραφέας φρονεί πώς, αν αποτολμούσε να γράψει για οποιοδήποτε άλλο θέμα, τα βιβλία θα μούχλιαζαν στην αποθήκη ελλείψει ζητήσεως. Γι" αυτό θεωρεί ότι στον ίδιο το μόνο πού ανήκει είναι ό μισθός του κόπου πού κατέβαλε και τίποτε περισσότερο.

Ευχαριστώντας όλους εσάς για την αγάπη σας, ταπεινά παρακαλώ να εύχεσθε για μένα, γιατί πολύ στηρίζομαι στις αδελφικές ευχές σας. Ελπίζω ότι μόνο απ" αυτές ο καλός Θεός μπορεί να παρακινηθεί, για να βοηθήσει την ταλαίπωρη ψυχή μου, αφού εγώ δεν έχω πάνω μου κανένα καλό, πού θα μπορούσε να Τον παρακινήσει, για να στείλει το μέγα έλεός Του.

Ταπεινά ευχόμενος, ο εν ιερομονάχοις ελάχιστος, Χριστόδουλος Αγγελόγλου.

(Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Καμμιά σημείωση ή υπογράμμιση. Μόνο μια τσάκιση σε μια σελίδα όπως φαίνεται Στη φωτογραφία και μια τσάκιση στη ράχη.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Βούλα, Αττική
8,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Αδιάβαστο. Σε άριστη κατάσταση. Από την εφημερίδα Κυριακάτικη Δημοκρατία. Είναι χωρισμένο σε δύο τόμους, αν κάποιος θέλει μόνο τον έναν γίνεται, ... Περισσότερα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank, PayPal, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Νεα Μηχανιωνα, Κεντρική Μακεδονία
9,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ Αντικαταβολή, ACS, Γενική Ταχυδρομική, Speedex, ΕΛΤΑ Courier, ACS Αντικαταβολή, Speedex Αντικαταβολή, Γενική Ταχυδρομική Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ Courier Αντικαταβολή.
Παλαιό Φάληρο, Αττική
9,40 € Πολύ καλή κατάσταση
Αφιέρωση στην πρώτη σελίδα.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Κάρτα, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ.
Γαυριο, Νότιο Αιγαίο
9,50 € Σαν καινούριο
ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ροδος, Νότιο Αιγαίο
12,00 € Σαν καινούριο
Σε άριστη κατάσταση
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πετρούπολη, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
8,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Eurobank, PayPal και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Πατρα, Δυτική Ελλάδα
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.