ΣΑΜΜΕΡΧΙΛ

ΣΑΜΜΕΡΧΙΛ
Τιμή από
9,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Κατάσταση: Πολύ καλή
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Όταν στα 1960 ανακοίνωσα τη δημοσίευση του βιβλίου "Τα Ελεύθερα Παιδιά του Σάμμερχιλ" κανένας βιβλιοπώλης στις Ηνωμένες Πολιτείες δε διακινδύνεψε παραγγελία, έστω και για ένα αντίτυπο, γιατί ο Α. Σ. Νηλ ήταν τότε σχεδόν εντελώς άγνωστος στη χώρα. Είχε βέβαια κάνει διαλέξεις στη Σχολή Κοινωνικών Ερευνών Rand στις αρχές του 1950, αλλά οι λίγοι εκείνοι άνθρωποι που είχαν πάει να τον ακούσουν, όσο κι αν εντυπωσιάστηκαν, δεν είχαν αρκετή επιρροή για να δημιουργήσουν μια παράδοση ή έστω και να σχηματίσουν μια αξιόλογη ομάδα από οπαδούς του Σάμμερχιλ.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη δημοσίευσή του, το βιβλίο "Τα Ελεύθερα Παιδιά του Σάμμερχιλ" είναι στο πρόγραμμα εξακοσίων πανεπιστημιακών τάξεων τουλάχιστο. Και ο αριθμός των αντιτύπων του έργου αυξάνεται αδιάκοπα. Στα 1969 η πώληση ανέβηκε σε πάνω από 200.000 αντίτυπα, και παρουσίασε μια αύξηση 100% σε σχέση με τα 1968.

Σήμερα το βιβλίο αυτό διαβάζεται σ" ολόκληρο τον κόσμο· έχει μεταφραστεί στα γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, ελληνικά, πορτογαλικά, ιαπωνικά, εβραϊκά, φινλανδικά, νορβηγικά και δανικά. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 45€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
10,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Το εσωτερικό είναι σαν καινούργιο. Περιέχει διεγεγραμμένη αφιέρωση και το οπισθόφυλλο έχει στην κάτω πλευρά, ένα σκίσιμο στο χάρτινο περίβλημα.
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 55€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με Χέρι με χέρι, ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Χολαργός, Αττική
Υπόλοιπες αγγελίες
9,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Πληρωμή με Eurobank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.