ΣΑΜΜΕΡΧΙΛ

ΣΑΜΜΕΡΧΙΛ
Τιμή από
7,00 €
Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Πολύ καλή
Περιγραφή

Όταν στα 1960 ανακοίνωσα τη δημοσίευση του βιβλίου "Τα Ελεύθερα Παιδιά του Σάμμερχιλ" κανένας βιβλιοπώλης στις Ηνωμένες Πολιτείες δε διακινδύνεψε παραγγελία, έστω και για ένα αντίτυπο, γιατί ο Α. Σ. Νηλ ήταν τότε σχεδόν εντελώς άγνωστος στη χώρα. Είχε βέβαια κάνει διαλέξεις στη Σχολή Κοινωνικών Ερευνών Rand στις αρχές του 1950, αλλά οι λίγοι εκείνοι άνθρωποι που είχαν πάει να τον ακούσουν, όσο κι αν εντυπωσιάστηκαν, δεν είχαν αρκετή επιρροή για να δημιουργήσουν μια παράδοση ή έστω και να σχηματίσουν μια αξιόλογη ομάδα από οπαδούς του Σάμμερχιλ.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά τη δημοσίευσή του, το βιβλίο "Τα Ελεύθερα Παιδιά του Σάμμερχιλ" είναι στο πρόγραμμα εξακοσίων πανεπιστημιακών τάξεων τουλάχιστο. Και ο αριθμός των αντιτύπων του έργου αυξάνεται αδιάκοπα. Στα 1969 η πώληση ανέβηκε σε πάνω από 200.000 αντίτυπα, και παρουσίασε μια αύξηση 100% σε σχέση με τα 1968.

Σήμερα το βιβλίο αυτό διαβάζεται σ" ολόκληρο τον κόσμο· έχει μεταφραστεί στα γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, ελληνικά, πορτογαλικά, ιαπωνικά, εβραϊκά, φινλανδικά, νορβηγικά και δανικά. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Με ελάχιστα ταλαιπωρημένο το εξώφυλλο σε ένα μικρό σημείο...κατά τα άλλα άψογο..
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 40€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Attica Bank και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Δροσιά, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.