ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Τιμή από
40,00 €
62,30 €
Εξοικονομείς 35% 🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η δημοσίευση της δωδέκατης έκδοσης του συγγράμματος Ρευματολογία (Primer on the Rheumatic Diseases) υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη προσήλωση του Ιδρύματος Αρθρίτιδας (Arthritis Foundation) στο στόχο της εκπαίδευσης στα ρευματικά νοσήματα των επαγγελματιών υγείας. Έχει αναγνωρισθεί ότι η Ρευματολογία χαρακτηρίζεται από το περιεκτικό, αυθεντικό, σύγχρονο αλλά και συνοπτικό περιεχόμενό της πάνω σε ό,τι από κλινικής και επιστημονικής πλευράς χρειάζεται να γνωρίζουν για τα ρευματικά νοσήματα τόσο οι ιατροί όσο και οι φοιτητές των επαγγελμάτων υγείας. Το Ίδρυμα Αρθρίτιδας ελπίζει ότι η Ρευματολογία, πρώτον, θα εμπνεύσει τους φοιτητές των επαγγελμάτων υγείας, ώστε να αφιερώσουν τη ζωή τους στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ρευματοπαθών και, δεύτερον, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και σε όλες τις χώρες να κατανοήσουν καλύτερα και να βελτιώσουν τη φροντίδα των ασθενών με ρευματικά νοσήματα. Με αυτό τον τρόπο εκπληρώνεται και η αποστολή του Ιδρύματος Αρθρίτιδας, που είναι η συμβολή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πασχόντων από αρθρίτιδα και ρευματικά νοσήματα.

Το Ίδρυμα Αρθρίτιδας ιδρύθηκε το 1948 από μια οργάνωση ρευματολόγων με την ονομασία Ίδρυμα Αρθρίτιδας και Ρευματισμού (Arthritis and Rheumatism Foundation) και με κύριο στόχο τη δημιουργία πόρων για την υποστήριξη εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων. Στα 50 και πλέον χρόνια, που πέρασαν από τότε, το Ίδρυμα Αρθρίτιδας σημείωσε μια εκπληκτική ανάπτυξη χάρις στην αφοσίωση αναρίθμητων εθελοντών, που παραμένουν πιστοί στην αποστολή μας «να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας των ασθενών μέσω της πρόληψης, του ελέγχου και της θεραπείας της αρθρίτιδας και των ρευματικών νοσημάτων γενικότερα».

Η υποστήριξη της έρευνας είναι ο πρωταρχικός σκοπός του Ιδρύματος και είναι αποφασιστικής σημασίας στην επίτευξη της αποστολής μας. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
40,00 € Σαν καινούριο
Αχρησιμοποίητο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αγία Βαρβάρα, Αττική
45,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 80€.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αργυρούπολη, Αττική
Όροι παράδοσης
Υπόλοιπες αγγελίες
40,00 € Σαν καινούριο
Σκληροδετο
Παράδοση με Χέρι με χέρι.
Περιστέρι, Αττική
40,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γάζι, Κρήτη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.