Κατηγορίες    Θετικές επιστήμες    Ηλεκτρονική & τηλεπικοινωνίες    Ψηφιακή σχεδίαση
Ψηφιακή σχεδίαση

Ψηφιακή σχεδίαση

Λεπτομέρειες
20,00 € 21,00 € 2 Διαθέσιμο
21,00 €

Εξοικονομείς 4%

Εξαντλημένο στα βιβλιοπωλεία

Κατάσταση: Σαν καινούριο
Εμφάνισε
2 αγγελίες

To βιβλίο "Ψηφιακή Σχεδίαση - Ενσωματωμένα Συστήματα με VHDL" παρουσιάζει μια σύγχρονη ματιά που αντανακλά την πρακτική σχεδίασης των ψηφιακών συστημάτων του πραγματικού κόσμου. Σε μια εποχή που το πρόγραμμα σπουδών των πανεπιστημίων γενικά έχει μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με την ανάπτυξη της βιομηχανίας, αυτό το βιβλίο παρέχει πολλές απαραίτητες πληροφορίες στους φοιτητές των τμημάτων μηχανικών υπολογιστών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, πληροφορικής και επιστήμης υπολογιστών.

(Donald Hung, San Jose State University)

Ο Peter Ashenden δείχνει το δρόμο για ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς των σχεδιαστών ψηφιακής λογικής. Αναγνωρίζοντας ότι η ψηφιακή σχεδίαση δεν είναι πλέον συναρμολόγηση προσαρμοσμένης λογικής με πύλες αλλά σχεδίαση ενσωματωμένων συστημάτων με επεξεργαστές, ο Δρ. Ashenden έχει μετακινήσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος από την πύλη στη σύγχρονη σχεδίαση και ολοκλήρωση σύνθετων ολοκληρωμένων συσκευών που μπορούν να υλοποιηθούν με διάφορους τρόπους.

(Grant Martin, Chief Scientist, Tensilica Inc.)

To βιβλίο "Ψηφιακή Σχεδίαση - Ενσωματωμένα Συστήματα με VHDL" παρουσιάζει μια ενημερωμένη και σύγχρονη προσέγγιση της διδασκαλίας της ψηφιακής σχεδίασης στα πλαίσια της σχεδίασης μεγαλύτερων συστημάτων. Αντί να εστιάζει σε πτυχές της ψηφιακής σχεδίασης που έχουν μικρή σημασία στα πλαίσια της σχεδίασης ενός πραγματικού συστήματος, το βιβλίο επικεντρώνεται σε σύγχρονες και εξελισσόμενες γνώσεις και σχεδιαστικές δεξιότητες. Δίνεται έμφαση στη σχεδίαση και επαλήθευση με βάση μια γλώσσα περιγραφής υλικού (Hardware Description Language HDL), με εκτενή χρήση παραδειγμάτων VHDL σε όλο το βιβλίο. Αντιμετωπίζοντας την ψηφιακή λογική ως μέρος της σχεδίασης ενσωματωμένων συστημάτων, το βιβλίο Ψηφιακή Σχεδίαση παρέχει την κατανόηση του υλικού που απαιτείται για την ανάλυση και σχεδίαση συστημάτων που περιλαμβάνουν συστατικά στοιχεία τόσο υλικού όσο και λογισμικού.

Το βιβλίο αυτό παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή βάση σε μαθήματα ψηφιακής σχεδίασης τμημάτων μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, πληροφορικής και επιστήμης υπολογιστών.

Αγγελίες

Ψηφιακή σχεδίαση
20,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
Ταχυδρομείο Χέρι με χέρι
Ψηφιακή σχεδίαση
21,00 €
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Παράδοση με:
Ταχυδρομείο Χέρι με χέρι
Πληρωμή με:
Εθνική