Ψηφιακή σχεδίαση

Ψηφιακή σχεδίαση
Τιμή:
30,00 €
49,50 €
Εξοικονομείς 39 % 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Η ταχύτητα, η πολυπλοκότητα και οι δυνατότητες των σημερινών ψηφιακών συσκευών απορρέουν από τις σημαντικές εξελίξεις αφενός στην τεχνολογία φυσικής επεξεργασίας των ημιαγωγών και αφετέρου στη μεθοδολογία της ψηφιακής σχεδίασης. Επιπρόσθετα με την τεχνολογία των ημιαγωγών, η σχεδίαση των σημερινών, προηγμένων συσκευών εξαρτάται, σε πολύ μεγάλο βαθμό, από την αποτελεσματική χρήση των γλωσσών περιγραφής υλικού (HDL) και των εργαλείων σύνθεσης. Τρεις ελεύθερα διαθέσιμες (public-domain) γλώσσες, οι Verilog, VHDL και SystemVerilog, διαδραματίζουν πλέον καίριο ρόλο στον τομέα της σχεδίασης ψηφιακών συστημάτων. Οι γλώσσες HDL, σε συνδυασμό με ένα βασικό επίπεδο γνώσεων πάνω στα ψηφιακά λογικά κυκλώματα, παρέχουν ένα "σημείο εισόδου" στον κόσμο της ψηφιακής σχεδίασης για σπουδαστές σχολών επιστήμης των υπολογιστών, μηχανικής υπολογιστών και ηλεκτρονικής μηχανικής.

Στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ήταν αδιανόητο για σπουδαστές σχολών ηλεκτρολόγων-ηλεκτρονικών μηχανικών να αποφοιτήσουν χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει παλμογράφο. Σήμερα, οι ανάγκες της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών υπαγορεύουν την εξοικείωση των σπουδαστών με τουλάχιστον μία γλώσσα περιγραφής υλικού (HDL). Η χρήση γλωσσών HDL κατά τη διάρκεια των σπουδών τους θα τους προετοιμάσει επαρκώς ώστε να γίνουν παραγωγικά μέλη μιας ομάδας σχεδίασης μετά την αποφοίτησή τους. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλιο ειναι καινουργιο, δεν εχει καμια φθορα. - Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχου... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χίος, Βόρειο Αιγαίο
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.