Ψηφιακή σχεδίαση

Ψηφιακή σχεδίαση
Τιμή:
30,00 €
44,00 €
Εξοικονομείς 31 % 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Από τότε που κυκλοφόρησε η τέταρτη έκδοση του παρόντος βιβλίου, η εμπορική διαθεσιμότητα συσκευών που χρησιμοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία για τη λήψη, τη μετάδοση και τον χειρισμό πληροφορίας έχει παρουσιάσει εκρηκτική ανάπτυξη. Νέα κινητά τηλέφωνα και "συσκευές χειρός" διαφόρων ειδών παρουσιάζονται σχεδόν επί καθημερινής βάσεως, προσφέροντας νέες, ολοένα και πιο προηγμένες λειτουργίες στην προσπάθεια των κατασκευαστών τους να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, πίσω από τα ελκυστικά περιβάλλοντα χρήστη με τα εντυπωσιακά γραφικά και την υψηλή αισθητική βρίσκεται ένα ψηφιακό σύστημα το οποίο επεξεργάζεται δεδομένα δυαδικής μορφής.

Οι θεωρητικές βάσεις στις οποίες εδράζονται αυτά τα συστήματα δεν έχουν αλλάξει πολύ· στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι η σταθερότητα της θεωρίας που αποτελεί τον πυρήνα των ψηφιακών συστημάτων, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα σχεδιαστικά εργαλεία, έχει συμβάλλει στην εξαιρετικά αυξημένη -και ευρύτατη στο φάσμα εφαρμογών της- ανταπόκριση των κατασκευαστών στις ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά. Κατά συνέπεια, η αναθεώρηση και επαύξηση του εγχειριδίου σ' αυτή τη νέα, πέμπτη έκδοσή του, καθοδηγείται από την ανάγκη να εφοδιάσουμε τους προπτυχιακούς σπουδαστές μας με ένα στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο γνώσεων πάνω στις "ψηφιακές μηχανές", καθώς και να τους εισάγουμε στη σύγχρονη μεθοδολογία σχεδιασμού τους. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
30,00 € Σαν καινούριο
Το βιβλιο ειναι καινουργιο, δεν εχει καμια φθορα. - Το εξώφυλλο είναι άθικτο, χωρίς γρατζουνιές ή τσακίσματα. Οι σελίδες είναι άθικτες και δεν έχου... Περισσότερα
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Χίος, Βόρειο Αιγαίο
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.