Πρωινή γυμναστική yoga

Πρωινή γυμναστική yoga
Τιμή:
4,50 €
8,99 €
Εξοικονομείς 49 % 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Πρόκειται για μια παρουσίαση προγραμμάτων yoga που μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε πρωινό πρόγραμμα! Η πρωινή άσκηση είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε ένα κανονικό πρόγραμμα εξάσκησης και παράλληλα να έχετε θετική ενέργεια όλη την ημέρα. Το βιβλίο αυτό σας βοηθάει να βρείτε έναν τρόπο να βελτιώσετε τον ύπνο σας, το επίπεδο ενέργειάς σας, αλλά και να διαχειριστείτε ωφέλιμα το χρόνο σας.

- Περιέχει 9 διδακτικές μονάδες με ελαφριές, μέτριες και έντονες συνεδρίες διάρκειας 15-20 λεπτών, 30-40 λεπτών και 50-60 λεπτών αντίστοιχα. Οι μονάδες αυτές μπορούν να εκτελεστούν ακόμα και στο σπίτι σας. Κάθε μονάδα περιλαμβάνει εν τω βάθει εξερεύνηση χαιρετισμών στον ήλιο (sun salutations) αλλά και μια μεγάλη γκάμα asanas και τεχνικές της αναπνοής που ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Στόχος αυτών των μονάδων είναι να βελτιωθεί η δύναμη και η ευλυγισία σας, η σωστή θέση του σώματος και η σταθεροποίηση του κορμού.

- Περιλαμβάνονται επίσης και συνεδρίες για προθέρμανση που μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για άλλες δραστηριότητες, αλλά και mantras οραματισμού και αυτοσυγκέντρωσης που βελτιώνουν την ένωση του σώματος με το νου. Οι διατροφικές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε σωστή ενέργεια το πρωΐ και φυσικά να κάνουν τις συνεδρίες σας πιο ευχάριστες. Με την Πρωινή Γυμναστική yoga δε θα νοιώσετε ξανά κουρασμένοι/ες το πρωΐ.

- Το βιβλίο αυτό είναι μέρος της σειράς "Πρωινή Γυμναστική" Yoga και σχεδιάστηκε για να συγχρονίσει το νου με το σώμα, για να σας κινητοποιήσει και για να βελτιώσει την εμπειρία σας όσον αφορά την πρωινή άσκηση.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
4,50 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ηράκλειο, Κρήτη
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.