Προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί

Προκατακλυσμιαίοι πολιτισμοί
Τιμή από
3,00 €
11,19 €
Εξοικονομείς 73% 🔥🔥🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Οι ερευνητές και οι αρχαιολόγοι ανά τους αιώνες ψάχνουν για τους χαμένους πολιτισμούς. Είναι γεγονός πια ότι ο πρώτος πολιτισμός πάνω στη Γη, δεν αρχίζει όπως πιστεύαμε, από την Σουμερία. Οι αρχαιολόγοι ξέθαψαν μυστηριώδεις πόλεις. Σε πολλά σημεία του πλανήτη μας, υπάρχει πληθώρα μνημείων, που μένουν ακόμα σιωπηλά και αινιγματικά.

Όσο οι γνώσεις μας αυξάνουν, τόσο περισσότερο μας δημιουργείται η βεβαιότητα ότι πολλά θα ανακαλυφτούν. Το σύμπαν μένει ακόμα βυθισμένο στο άγνωστο και μόλις τώρα αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τις απίθανες δυνάμεις που κρύβονται σε αυτό.

Σε πολλά σημεία της Γης οι άνθρωποι δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε και να απαντήσουν σε αγωνιώδη ερωτήματα:

Τι σημαίνουν οι γεωμετρικές Γραμμές Νάζκα στο Περού και ποιους καθοδηγούσαν;

Ποιος έφτιαξε τις γεμάτες μυστήριο πυραμίδες, κυρίως της Αιγύπτου και του Μεξικού, το αινιγματικό Κρυστάλλινο Κρανίο των Μάγια, τα γιγάντια μνημεία στο νησί του Πάσχα, τα υποθαλάσσια τείχη στο Μπίμινι, το φτερωτό Λιοντάρι του Ηλίου στο Σακσαχουαμάν, τους χάρτες Πίρι Ρέις, τους μυστηριώδεις μηχανισμούς των Αντικυθήρων, τον Προϊστορικό φυσικό αντιδραστήρα στο Όκλο της Γκαμπόν, τον παράξενο συσσωρευτή μπαταρίας της Βαγδάτης και τα αμέτρητα μνημεία που υπάρχουν σ" όλα τα σημεία του κόσμου, που μαρτυρούν περισσότερο εξελιγμένους πολιτισμούς;

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
3,00 € Σαν καινούριο
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με PayPal και Alpha Bank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, Χέρι με χέρι και ΕΛΤΑ Αντικαταβολή.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.