ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Τιμή από
32,00 €
49,50 €
Εξοικονομείς 35% 🔥
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Το θέλει 1 metabooker
Περιγραφή

Όταν προ διετίας η εκδότης της Νομικής Βιβλιοθήκης έδωσε την ιδέα για τη συγγραφή και έκδοση ενός νέου και σύγχρονου πονήματος Ποινικής Δικονομίας, το οποίο να απαντά στα πρακτικά προβλήματα των εφαρμοστών του δικαίου, ήτοι των Δικαστών και των Δικηγόρων, αλλά ταυτόχρονα να απευθύνεται και στον φοιτητή και τον νέο νομικό προκειμένου να τους εφοδιάσει με πρακτικές γνώσεις της θεωρίας και της νομολογίας της Ποινικής Δικονομίας, σε ένα ευσύνοπτο και μη ογκώδες έργο, απαλλαγμένο από πλατειασμούς, που όμως να εμπεριέχει και τις απαραίτητες θεωρητικές και νομολογιακές προσεγγίσεις, θεωρήσαμε την ιδέα μια θετική πρόκληση, η οποία τελικά υλοποιήθηκε με αρκετό κόπο αλλά και αγάπη προς την ποινική νομική επιστήμη και εκείνους που την υπηρετούν, καθόσον αφορά πρωτίστως τη ζώσα διαδικασία του ποινικού ακροατηρίου.

Με το παρόν βιβλίο προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε τις γνώσεις της εισαγγελικής πρακτικής μας εμπειρίας και την έκφραση της προσωπικής νομικής μας άποψης που απορρέει από την εμπειρία αυτή, σε συνδυασμό με κείμενα θεωρίας και κωδίκων, αξιόλογων Πανεπιστημιακών, συναδέλφων Δικαστικών Λειτουργών και Δικηγόρων αλλά και της νομολογίας, με την προσθήκη σχεδίων σύνταξης κειμένων και παράθεσης παραδειγμάτων. Το αν η προσπάθεια αυτή έχει ευοδωθεί θα κριθεί στην πράξη από την αποδοχή του πονήματος αυτού από τον νομικό κόσμο της χώρας, του οποίου η κριτική είναι ευπρόσδεκτη, όπως και η κατανόησή του για τα υπάρχοντα λάθη. Σημειώνεται ότι το έργο είναι ενημερωμένο μέχρι και τον Ν 4531/2018.

Κλείνοντας θέλουμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες, ιδίως στη Λίλα Καρατζά και την Κάτια Τρύφωνα, για την ευγενική στήριξη και αρωγή τους, καθώς και σε όσους βοήθησαν από τα στελέχη της Νομικής Βιβλιοθήκης για την ολοκλήρωση του βιβλίου αυτού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Με γνωστά μεταφορικά
32,00 € Σαν καινούριο
Ανήκει στον προηγούμενο πωλητή που επισκέφθηκες.
Αδιάβαστο, χωρίς σημειώσεις.
Γνωρίζεις τα μεταφορικά πριν παραγγείλεις.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ, ACS, ΕΛΤΑ Courier και Γενική Ταχυδρομική.
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.