Πρακτικά θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών

Πρακτικά θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών
Τιμή από
20,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Τα περισσότερα συγγράμματα πάνω στην Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν ως στόχο την παροχή πληροφορίας των εννοιών, διαδικασιών, αρχιτεκτονικών, τεχνολογιών και προτύπων ασφάλειας. Η γνώση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την κατάρτιση του αναγνώστη αλλά και την κατανόηση περισσότερο σύνθετων θεμάτων ασφάλειας.

Παρ" όλα αυτά, η λύση πρακτικών προβλημάτων στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων απαιτεί:

- Γνώση πληροφορικής και πρακτική κατάρτιση στη λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων, λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών.

- Εξοικείωση και πρακτική εξειδίκευση στις τεχνολογίες και τις τεχνικές υλοποίησης αρχιτεκτονικών ασφάλειας.

Το παρόν σύγγραμμα, αναλύει τα βασικά θέματα θεωρίας ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων που διδάσκεται ο φοιτητής σε αντίστοιχα μαθήματα πλαισιωμένα όμως από ένα κατάλληλο σύνολο πρακτικών ασκήσεων βασισμένων σε διαδομένα εργαλεία, βιβλιοθήκες και εφαρμογές ασφάλειας. Απευθύνεται επίσης στον αναγνώστη που επιθυμεί να εξοικειωθεί σταδιακά με την πρακτική εφαρμογή μηχανισμών ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων. Το σύγγραμμα έχει προκύψει από μια τετραετή προσπάθεια δημιουργίας εργαστηριακών μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Τμήμα Πληροφορικής) που πλαισιώνουν το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό μάθημα της "Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων", ώστε οι διδασκόμενοι να αποκτήσουν τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις.

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
20,00 € Σαν καινούριο
Άψογη κατάσταση, δίχως φθορές ή σκισίματα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 25€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.