Πρακτικά θέματα διοικητικού δικαίου

Πρακτικά θέματα διοικητικού δικαίου
Τιμή:
10,00 €
Τελευταίο κομμάτι
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Το τεύχος αυτό απευθύνεται στους φοιτητές του Β` Εξαμήνου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίοι διδάσκονται το μάθημα του Γενικού Διοικητικού Δικαίου. Το τεύχος περιέχει πρακτικά θέματα -τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν εξαντλούν την ύλη του Διοικητικού Δικαίου-, που αναφέρονται τόσο σε κλασικά όσο και σε σύγχρονα ζητήματα, που έχουν απασχολήσει τη νομολογία και τη θεωρία.
Τα πρακτικά θέματα έχουν ως αφετηρία σημαντικές και ενδιαφέρουσες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και των τακτικών διοικητικών δικαστηρίων, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ύλης του Διοικητικού Δικαίου.
Τα πρακτικά θέματα δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένες λύσεις, αλλά μόνο από τη σχετική απόφαση και την ενδεικτική βιβλιογραφία, γιατί πιστεύουμε ότι δεν πρέπει ο φοιτητής να προσανατολίζεται σε τυποποιημένες απαντήσεις, αλλά οφείλει να τις αναζητήσει τόσο στη σχετική νομολογία όσο και στην έρευνα της βιβλιογραφίας.
Στο τέλος του βιβλίου παρατίθεται ο πρόσφατος νόμος 2690/1999 `Κύρωση του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας και άλλες διατάξεις` με την Εισηγητική έκθεση.

[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
10,00 € Σαν καινούριο
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 30€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Σέρρες, Κεντρική Μακεδονία
Όροι παράδοσης
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.