Ποσοτική ανάλυση για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων

Ποσοτική ανάλυση για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων
Τιμή από
5,00 €
25,56 €
Εξοικονομείς 80% 🔥🔥🔥
Κατάσταση: Σαν καινούριο
Περιγραφή

Στη δεύτερη έκδοση του Α" τόμου του παρόντος βιβλίου ενσωματώθηκαν διορθώσεις με τυπογραφικά κυρίως λάθη που εμφανίζονταν σποραδικά. Η κυριότερη μεταβολή αφορά στο τέταρτο κεφάλαιο, όπου έγινε επικαιροποίηση του λογισμικού που χρησιμοποιείται (WinQSB Ver.2.0), όπως και κάποιες μικρές μεταβολές στα υπόλοιπα προγράμματα. Αλλαγές στις εικόνες εμφάνισης αποτελεσμάτων από το WinQSB, καθώς και στην ερμηνεία, έγιναν και σε άλλα κεφάλαια του βιβλίου, όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Σημειώνουμε, ότι ο χρήστης του βιβλίου (Α" και Β" τόμου), διδάσκων ή διδασκόμενος, έχει πρόσβαση και μπορεί να χρησιμοποιήσει ελεύθερα βοηθητικό υλικό (διαφάνειες - σημειώσεις διδασκαλίας, αρχεία δεδομένων των παραδειγμάτων για τα προγράμματα WinQSB, Excel και LINDO, λύσεις των ασκήσεων του τρίτου κεφαλαίου με τη χρήση του λογισμικού, σχετικά links στο διαδίκτυο κ.ά.) αν επισκεφθεί την ιστοσελίδα: http://macedonia.uom.gr/~acg/ και στη συνέχεια, από τη σύνδεση "Μαθήματα" οδηγηθεί στα μαθήματα "Ποσοτική Ανάλυση Ι" και "Ποσοτική Ανάλυση ΙΙ".

Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές μας που τα πρώτα πέντε χρόνια κυκλοφορίας του βιβλίου μας υπέδειξαν ορισμένα λάθη ή/και ασάφειες, καθώς επίσης και συναδέλφους μέλη ΔΕΠ από διάφορα τμήματα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που συνεισέφεραν με την καλόπιστη κριτική τους στη συνεχή βελτίωση του υλικού που παρουσιάζουμε. Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας αν δεν ευχαριστούσαμε την εκδότριά μας κυρία Ευγενία Μπένου και τον συνεργάτη της κύριο Ιωάννη Γάγγο, για τη συνεχή και επιμελή ενσωμάτωση, των μεταβολών και διορθωτικών μας παρεμβάσεων στις εκάστοτε ανατυπώσεις. (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περισσότερα »
Λεπτομέρειες
Αγγελίες
5,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Γιαννιτσά, Κεντρική Μακεδονία
7,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Κάποιες υπογραμμίσεις μόνο κ κάτι σημειώσεις στην πρώτη λευκή σελιδα
Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές από 50€.
Πληρωμή με Τράπεζα Πειραιώς.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Ροδος, Νότιο Αιγαίο
Όροι παράδοσης
10,00 € Σαν καινούριο
Πληρωμή με Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και PayPal.
Παράδοση με ΕΛΤΑ και Χέρι με χέρι.
Αθήνα, Αττική
Όροι παράδοσης
22,00 € Πολύ καλή κατάσταση
Έχει μερικές υπογραμμίσεις
Πληρωμή με Eurobank.
Παράδοση με ΕΛΤΑ.
Γράψε την αξιολόγησή σου και βοήθησε τους άλλους αναγνώστες.